2777
2789

تو رو خدا کسی همچین مشکی داشته 

من حدود یک ماه یه کمر درد خیلی خفیف گرفتم کم کم بیشتر شد جوری که دیگه نمیتونسم صاف راه برم دولا دولا راه میرفتم

رفتم دکتر قرص و دارو داد ولی فایده نداشت الان دیروز تا حالا دیگه نمیتونم راه برم یا بدنمو جا به جا کنم تو رو خدا اگه کسی اینجوری شده راهنماییم کنه من فقط 23سالم هس هیچ چیز سنگینی هم بلند نکردم تکون که میخورم از درد شدید گریم میگیره چکار کنم😭

✖ forget who forgets you ✖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطمعنی کمره دنبالچت نیس؟

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

درد دنبالچه هم ب کمر میزنه ها

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

وسط کمرم تا کلیه هامه

دست بزار رو شکاف باسنت ببین باد نکرده خدایی نکرده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من کمر درد با درد پای چپم روداشتم طوری که راه رفتن سهله نمیتونستم بشینم در هر حالت درد داشتم رفتم دکتر گفت دیسک کمر داری بیست جلسه رفتم فیزیوتراپی تا اینکه خوب شدم درد دارم نه در اون حد که نتونم کارهامو انجام بدم 

دی روز دخترم مریض شد مجبور شدم بغلش کنم الان دوباره در دارم خوابیدم

نه نکرده

پس اون نیس کیسه اب گرم بزار رو کمرت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من کمر درد با درد پای چپم روداشتم طوری که راه رفتن سهله نمیتونستم بشینم در هر حالت درد داشتم رفتم دک ...

من سمت چپ کمرم هست نه میتونم بشینم نه میتونم راه برم من همش 23سالمه ممکنه دیسک باشه

✖ forget who forgets you ✖
من سمت چپ کمرم هست نه میتونم بشینم نه میتونم راه برم من همش 23سالمه ممکنه دیسک باشه

من ک ۲۰ سالمه دارم🤣🤣🤣ب سن نیس خواهر

1
5
10
15
20
25
30
35
40