2777
2789
عنوان

واقعا ببخشید، پرده ارتجاعی با وجود 5-6 بار رابطه پاره میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3163 بازدید | 60 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یهنی باز مجبورت میکنن بری گواهی بگیری با این که یه بار گرفتی؟

اره🤦🏻‍♀️

پسرا وقتی میخوان مختو بزنن خیلی خوبن وقتی اوکی شدید دیگه رابطه رو میسپارن به حضرت ابوالفضل :))))  آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است: ریختم ب کارتت:-)))ترکیده ب دلیل حرف حق): 

اروم باش یکم مراعات کن و حتما پیشگیریتون کان باشه

اره از اون لحاظا مطمئنم ک چیزی پیش نمیاد

پسرا وقتی میخوان مختو بزنن خیلی خوبن وقتی اوکی شدید دیگه رابطه رو میسپارن به حضرت ابوالفضل :))))  آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است: ریختم ب کارتت:-)))ترکیده ب دلیل حرف حق): 

اخه بعد ۵ ۶ بار سنگم باشه ذوب میشه😂 ب قول دوستمون باید الان بفکر حامله نشدنش باشه تا پرده.

عزیزم ارتجاعی نوعی پردس ک با رابطه مداوم تو یکسال هم شنیدم گواهی سلامت ب طرف تعلق گرفته😐

خواستم ببینم کسی تجربه در این باره داره یا ن

اگه نمیتونی تو روشون وایستی به نظرم دیگه تا عروسی رابطه کامل نداشته باش شاید دیگه گواهی سلامت ندن وق ...

این قضایا واسه چند ماه پیشه 

ازخودت مطمینی یا از طرف؟

جفتمون

عزیزم ارتجاعی نوعی پردس ک با رابطه مداوم تو یکسال هم شنیدم گواهی سلامت ب طرف تعلق گرفته😐 خواستم بب ...

عزیزم وقتی شما به عقد طرف دراومدی یبار گواهی کافیه که بگی من دختر بودم عقد کردم و هر اتفاقی هم بیفته پای شوهر خودته دیگه بفکر اینکه دوباره بعد یه سال رابطه گواهی سلامت و اکبندی بگیری نباش..‌