2777
2789

میترسم منو بشناسند نه اینکه مشکلم چیز بدی نه فقط نمیخوام کسی بجز اونا بدونه که چمه چند بار دیدم روانشناسا از مشکلات مریضشون پیش بقیه میگن و دلیل بعدیمم اینه که اصلا نمیدونم چمه یا چی داره اذیتم می‌کنه که مطرحش کنم نمیتونم درمورد مشکلاتم حرف بزنم و اونا رو به زبون بیارم 

تو از یک زن زندگی‌ گرفتی که زندگیِ زن‌های دیگر را بگیری؟چه نمک نشناسی تو...                                    به زنان سرزمینم :تامیتوانید یادبگیرید و رشد کنید مستقل باشید و سفر کنید تنهایی تان را هم ، محکم تر بغل کنید و فارغ از قضاوت ها با خودتان مهربان باشید این ها چیزهایی است که خیلی ها.    دوست ندارند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از مشکلات مریضا میگن ولی اسم نمیبرن ک 

شهر ما کوچیکه ممکنه همدیگه رو بشناسیم

تو از یک زن زندگی‌ گرفتی که زندگیِ زن‌های دیگر را بگیری؟چه نمک نشناسی تو...                                    به زنان سرزمینم :تامیتوانید یادبگیرید و رشد کنید مستقل باشید و سفر کنید تنهایی تان را هم ، محکم تر بغل کنید و فارغ از قضاوت ها با خودتان مهربان باشید این ها چیزهایی است که خیلی ها.    دوست ندارند
خب ینی انقدر مشکلاتت شاخصه؟ 

نه فک میکنم همه ما باهاش سرو کار داریم ولی نمیخوام بگن فلانی این مشکلو داره

تراپیست مربوط ب چی هس دقیقا

روانشناس

نه فک میکنم همه ما باهاش سرو کار داریم ولی نمیخوام بگن فلانی این مشکلو داره

ببین یکی از ویژگی ها و تعهدات روانشناس اینه که راز دارباشه.

درسته ممکنه بعضیا بعضی اوقات واسه اطرافیان مثال بزنن و مشکلات بیمارا رو بگن ولی مطمئن باش هیچوقت اسم‌نمیبرن.هیچکس متوجه نمیشه‌اون مشکل واسه توعه.

نخ_کش_شد_هرآنچه_در_خیالم_بافتم🙃💔