2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مشکل شما رو داشتم ببین نزدیک خونتون لونه کبوتر نیست چون اکثرا مال اونان اگ اون لونع رو خراب کنی و سم بزنی میرن الهی بمیرم دخترم دو سالشه پاهاش و نیش زدن هی میاره پاش و تو صورتم که براش بخارونم یه دفه میبینم پاش جلو چشمه 

منم مشکل شما رو داشتم ببین نزدیک خونتون لونه کبوتر نیست چون اکثرا مال اونان اگ اون لونع رو خراب کنی ...

الهی بچه 😢

نه چیزی نیست دوروبر 

دیشبم کل اتاقو جارو کشیدم ملافه هامو عوض کردم حتی جامو عوض کردم جای دیگه خوابیدم ولی اونقدر نیشم زده الان نمیدونم مونده هنوز و دیشبم نیش زده یا رفته 

شاید ککه پس  نمیدونم یه موجود ریز مشکی کوچیک تر از مورچه بود که خیلی سفت بود اومدم بکشم نشد در ...

خب اون ککه.

تقریباً هیچ جوری نمیشه خلاص شد ازش، مگر اینکه بگیری و بکشیش.

لطفاً یک صلوات بفرستین برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)

حشره کش هم میتونی بزنی، میتونه کمی تاثیر گذار باشه.

مثلا یکی دو ساعت قبل از خواب، حشره کش بزن توی اتاقت، بعد در اتاقت رو ببند. بذار تا یه ساعت بسته بمونه در اتاق. بعد از یه ساعت در اتاق رو باز بذار تا بو و ترکیبات حشره کش خارج بشه. بعد برو بخواب.

برای جای نیشش، از داروخونه میتونی پماد پس از گزش حشرات بگیری. خارش رو کم میکنه.

لطفاً یک صلوات بفرستین برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)