اگه از رو سونو حساب کنم فردا ۴۱هفته کامل میشم ولی اگه از زمان اخرین پریودی حساب کنم فردا ۴۰هفته کامل میشم ولی درد ندارم دیروز انقد کیفم کوک بود تنهایی دکوراسیون خونمو عوض کردم همه ظرفامو تو واتکس شستم گل کاشتم دستشویی و حمام شستم انگار نه انگار وقت زایمانم دریغ از یکم درد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عادیه ولی اگه زمانت بگذره خطرناکه برو پیش دکتر سونوهاتو ببینه اگه بخوای طبیعی زایمان کنی دکتر میفرسته تورو بیمارستانی که میخوای زایمان کنی امپول میزنن و سرم وصل میکنن دردات شروع میشه واسه زایمان
فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان
حرکاتمم خوبه طبیعی هم زایمان کنم صد در صد میمیرم سزارین هم کنم به ما عمل نمیسازه میترسم بمیرم
نه بابا من طبیعی زایمان کردم مردم و زنده شدم ابجیم بیمارستان شخصی زایمان سزارین انجام داد اصلا نفهمید واقعا خیلی راحت بود . بدن با بدن فرق داره به نظرم اگه میتونی سزارین کن
فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان