2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوریه ؟

هرماه مریض میشد با تب ۴ ۵ روزه

بعد دیروز دکتر فوق تخصص عفونی بردم گفت این تب و این گلو نشانه تب مارشال،یه سری قرص داده

بچم همش تب میکنه دیشب تا صبح تب روی ۴۰،۵ بود،با دارو هم کم میاد پایین یا اصلا پایین نمیاد ،۴ روز ۵ روز اینجوری بچه بیچارم تب و لرز شدید میکنه ،کلا آب شده

هرماه مریض میشد با تب ۴ ۵ روزه بعد دیروز دکتر فوق تخصص عفونی بردم گفت این تب و این گلو نشانه تب مار ...

ای خدا خیلی سخته انشالله زودتر خوب شه پسر منم دیزوز تب شدید کرد بردمش دکتر شب تا صبح اتگار تو حمام بود خیس بود دمای بدنش پایین ..ولی اصلا نفهمیدم این تب یهویی چی بود دکتر گفت گلوش به شدت عفونت کرده..میفهممت چی میگی الهی به حق امام حسین زودتر خوب شه..😔🤲

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
هرماه مریض میشد با تب ۴ ۵ روزه بعد دیروز دکتر فوق تخصص عفونی بردم گفت این تب و این گلو نشانه تب مار ...

وقتی هر ماه تب می‌کنه خود به خود پایین میاد یا حتما باید آنتی بیوتیک مصرف کنه تا خوب بشه؟

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉
مرسی عزیزم،شب روزم گم کردم کارم شده گریه خدا کنه این کابوس تموم بشه

عزیزمم..چقدر ناراحت شدم ...انشالله همین امروز تموم میشه 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
وقتی هر ماه تب می‌کنه خود به خود پایین میاد یا حتما باید آنتی بیوتیک مصرف کنه تا خوب بشه؟

تا الان دکتری تشخیص نداده بود چیه هرماه آنتی‌بیوتیک می‌خورد بچم شاید دوبار درماه میشد،خود به خود اصلا پایین نمیاد با شیاف استا هم به زور یه درجه کم میشه

تا الان دکتری تشخیص نداده بود چیه هرماه آنتی‌بیوتیک می‌خورد بچم شاید دوبار درماه میشد،خود به خود اصل ...

استارتر عزیز منم از وقتی کرونا گرفتم که حدود سه ماه میشه همینم و دائم مریضی برمیگرده  ، چیزی که متوجه شدم که حالم رو بهتر می‌کنه و نمیزاره تب برگرده پرهیز غذایی هست الان هر روز میوه هندوانه میخورم و حتما ماست پروبیوتیک با غذام میخورم ، شب ها هم یک ماست خوری ماست قبل خواب میخورم 

چیزهایی که اصلا نباید بخورم وگرنه زود مریض میشم تنقلات مثل چیپس و پفک و سیب زمینی سرخ شده و کاکایو هست 

شما هم ایندفعه که تب پایین اومد براش تنقلات اصلا نخر  تا دوماه که تب نکنه

استارتر عزیز منم از وقتی کرونا گرفتم که حدود سه ماه میشه همینم و دائم مریضی برمیگرده  ، چیزی که ...

آره عزیزم دقیقا دکتر هم حرف شمارو زد گفت اصلا تنقلات مخصوصا کاکائو نخوره سس قرمز و چیپس ادویه غذا 

آره عزیزم دقیقا دکتر هم حرف شمارو زد گفت اصلا تنقلات مخصوصا کاکائو نخوره سس قرمز و چیپس ادویه غذا&nb ...

فست فود ممنوع 

فقط سردی بخوره مثل هندوانه و خیار 

غذاها رو بدون ادویه بپز و اصلا فلفل نزن  صبحانه هم سردی باشه مثل پنیر

چرا سردی ؟ من الان داشتم تاپیک چندسال پیش مربوط به این بیماری میخوندم بعصی مادرا نوشته بودن این بیماری از سردی بدن میاد

سیستم ایمنی بدنشون مشکل داره این بچه ها و سردی خوردن باعث زود به زود شدن تب مارشال میشه

بچه من تا الان که من نشستم حساب کردم هرماهی یکبار اینجور بوده

تا الان دکترا نمیفهمیدن بهم همش آنتی‌بیوتیک دادن

چرا سردی ؟ من الان داشتم تاپیک چندسال پیش مربوط به این بیماری میخوندم بعصی مادرا نوشته بودن این بیما ...

برای من سردی بهتر بود و تا گرمی میخوردم گلوم درد گرفت این چیزها که گفتم تجربه خودم بودم و شاید برای بقیه درست نباشه