چرا هیچ حرفی از حکم استخدامی ما دانشجومعلم های ورودی 93 نمیزنن؟ درصورتی که تو دفترچه کنکور نوشته بود بدو ورود به دانشگاه حکم استخدام برای ما میزنن و به ما حقوق میدن کیا تو اطرافیانشون کسی رو دارن که جزعه ما 12000 نفر باشه؟؟
تا الان به هرچی میخاستم رسیدم..به عشقم رسیدم؛خانوم معلم شدم؛ انتقالیم هم درست شد
خدایا همیشه همینطوری هوامو داشته باش
گاهی گمان نمیکنی و خوب می شود گاهی نمیشودکه نمیشودکه نمیشود. گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است. گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود گاهی گدای گدایی و بخت با تو یار نیست گاهی تمام شهر گدای تو می شود...
خوش بحال خواهرت فاطیما الان ازما پول میخاد دانشگاه البته تا الان400 دادیم 450 تومن هم باید بدیم برای یک ترم وگرنه حق انتخاب واحد نداریم چون حقوق نداریم که از حقوقمون کم کنن
تا الان به هرچی میخاستم رسیدم..به عشقم رسیدم؛خانوم معلم شدم؛ انتقالیم هم درست شد
خدایا همیشه همینطوری هوامو داشته باش
عزیزم گذاشتم ک اگه کسی باشرایط من تجربه بارداری داره از قبل و بعد بارداریش بهم بگه ک حالا متاسفانه یابهتره بگم خوشبختانه کسی باشرایط من انگار اینجا نیس الانم میخوام عوضکنم اسممو نمیشه
اللهم الزقنااولاداصالحین وسالمین فی الجسم والروح،لیس فی خلقهم زیاده ولانقصان..رب صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.