2777
2789
عنوان

دخترا خواستگارتون باید چجوری باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 78 پست

من دوی دارن قدش ۱۷۵ الی ۱۸۵ باشه چون خودم ۱۷۰ ام و موهاس قهو ای باشه و انرژی بالایی داسته باشه و کلا بلد باشه با به دختر جطور رفتار کنه پوستشم سفید باشه یا برنزه یکم شکم داشته باشه نه خیلی و سین هاش مو داشته باش با پاهاش و دستاش بزرگ باشه و تو بغل کردن خوب باشه و عاشقانه نگام کنه و ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم‌ترین اصل از لحاظ مالی و عاطفی مستقل باشه  چهرش به دام بشینه قدش بلند تر از من باشه ب ...

مثلا فرض کن همه این خصوصیاتو داره بعد خودت قبلا ازدواج ناموفق داشتی اونم طلاق گرفته تو بچه نداری اون داره ... اینجوری همسرش میشی ؟

هر کس بد ما ب خلق گوید ، ما چهره ز غم نمیخراشیم 🙂🦋🌿 ما خوبی او ب خلق گوییم ، تا هر دو دروغ گفته باشیم 😉🚶🏻‍♀️🥴
چون تجربه داشتم بهت میگم یه مدت برو کلاس چنتا چیز یادبگیر تا خواستگار خوب  برات بیاد

تحصیلکرده ام خواستگار خوبم دارم ... اما ب دلم نمیشینه از هر کدوم یه بهونه میگیرم ...

هر کس بد ما ب خلق گوید ، ما چهره ز غم نمیخراشیم 🙂🦋🌿 ما خوبی او ب خلق گوییم ، تا هر دو دروغ گفته باشیم 😉🚶🏻‍♀️🥴
مثلا فرض کن همه این خصوصیاتو داره بعد خودت قبلا ازدواج ناموفق داشتی اونم طلاق گرفته تو بچه نداری اون ...

حقیقتش خیلی میترسم بچه کسی رو بزرگ کنم 

اگ دعواش کنم عذاب وجدان شدیدی میگیرم 

نه فکر نمیکنم قبول نمیکردم 

مستقل باشه ، با ایمان ، قد ترجیحا بالای ۱۸۰ ، اخلاق از قیافه مهمتره برام، معتقد باشه،باشخصیت ،تحصیلکرده ،بچه دوست باشه ،خوش خلق و رفتار، خاکی و خودمونی، حالا چش رنگی هیکلی و بدون خواهر هم نبود مشکلی نیس😂

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)