2777
2789
عنوان

ببنی بچه م تو مهد شکست...

336 بازدید | 23 پست

سلام دیروز از مهد زنگ زدن که بچه م خون دماغ شده بیا

رفتم گفتن خورده به یکی از بچه ها خون دماغ شده لباساشم خودشون همون جا شسته بودن خشک کرده بودن تنش کرده بودن

ولی بچه م‌ میگفت خیلی خون اومده ازش

من فکر میکردم یک برخورد معمولی بوده ولی از صبح کلی ورم کرده و کج شده به یک طرف احتمال زیاد شکسته

وقت گرفتم از دکتر متخصص ببرمش امروز

از مهدشونم از دیروز مدام زنگ می‌زند حالشو می‌پرسند ولی من باهاشون برخورد بدی نکردم چون فکر نمیکردم شکسته باشه

آلان خیلی ناراحت بچه مم

احساس میکنم مراقبش نبودم ازش دفاع نکردم

شما جای من بودین با مسئولین مهد چه برخوردی میکردین

قطعا دوربین داره اونجا، برو فیلم اون صحنرو بخوا اما تلفنی نگو حضوری با همسرت بروو

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بودم ناراحت میشدم اما نهایتا بچه هستن دیگه خیلی شیطنت دارن واقعا بعضی وقتا مهار شدنی نیستن. من که تو خونه هرررر لحظه کنار پسرم هستم با این حال گاهی یک ثانیه غافل میشم یهو میخوره زمین و گریه میکنه‌. دیگه سپردم به خدا. هم از توانم خارجه و هم برای خودش خوب نیست که دائما بغلش کنم

اگر بچت خیلی شیطونه شاید اشتباه کرده ولی نباید بزارن همچین اتفاقی بیفته 

بچه هستن دارن بازی میکنن نمیشه که برا هر بچه تک تک یه نفر وایسه عمدا که نبوده.باید به بچه ها مواظبت از خودشونو یاد بدیم.ولی بیرونم ممکنه پیش بیاد

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

پيش مياد عزيزم من بچه داداشم چن روز پيش تو  حياط  خونشون خورده زمين  دوسالشه بينيش شكسته پس با حرفات كسيو ناراحت نكن شايد ي بلاي بدي رو ازتون دور كردع خيره انشاالله تا دير نشده ببرش دكتر عملش كنه ك ديگه تا ١٣ روز وقت دارى وگرنه ميوفته ١٨ سالگى و كجه كج ميشه گناهه 

برخورد که نمیشکنه 

حتما یه چیزی بوده 

بیمه هستن بچه ها توی،مهد 

زودتر پیگیری کن و گرنه گردن نمیگیرن اصلا 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه هستن دارن بازی میکنن نمیشه که برا هر بچه تک تک یه نفر وایسه عمدا که نبوده.باید به بچه ها مواظبت ...

شاید، ولی اگه وسیله ای باشه که برای بچه ها مخاطره آمیز باشه چی؟ 

پیوسته در تاریخ زمانی فرا می‌رسد که انسان شجاعت بیان احساساتش را دارد. 
شاید، ولی اگه وسیله ای باشه که برای بچه ها مخاطره آمیز باشه چی؟ 

تو مهد وسیله خطرناک نمیزارن که .مجوز دارن بازدید میشه .که ایمن باشه برا بچه ها

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

تو مهدمعمولا ایمنی و زیاد میکنن بخاطر اینکه بچه ها کوچک هستن.‌مثلا دور تا دور دیوارها باید حالت ابری باشه . بجای فرش باید از این فرش ابری ها باشه.‌این ها رو داره؟؟اگه ایمن نیست میتونی بپرسی اگه مثلا به دیوار یا زمین خورده میتونی شکایت کنی. 

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست