2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میبینم خیلی هم دوستش دارم این سریالو، ولی چطور ساعت سه و نیم شب یادت افتاده دختر 😁🤭🤣

از بیکاری😂😂 

یه مدت روش کراش بودم ولی الان رو مخمه الان یه کلیپ دیدم هوس کردم راحبش حرف بزنم ؛ بعد دیگه گفتم بیکارای مول خودم الان نی نی سایتن 

بریم یکم بگپیم😂😂🤦‍♀️

از بیکاری😂😂  یه مدت روش کراش بودم ولی الان رو مخمه الان یه کلیپ دیدم هوس کردم راحبش حرف ...

این قسمت که خیلی هیجانی بود هم دلم خنک شد کاظم از حالیص کتک خورد از اونور میخوام پلو و مامانش و افاکات و سلطان و بکشم انقد که از این چهار نفر نفرت دارم، بعد یه چیز عجیب که آخرش فهمیدم اون دختری که تو زیرزمین صافت زندونی بود زن اول تارک هستش ولی نمیدونم چرا من ازش خوشم اومده و دوست دارم یه کم با سیران باشه و حرص فریت را دربیاره تا حالیش بشه وقتی دست پلو را می‌گرفت میگرد خونه چقدر سخت بوده برای سیران 

این قسمت که خیلی هیجانی بود هم دلم خنک شد کاظم از حالیص کتک خورد از اونور میخوام پلو و مامانش و افاک ...

آره این قسمت یکم از بقیه بهتر بود 

وااااای عاره منم متنفرم ازشون 

چه فحشی میخوره ایفاکات ازم 

همه چی از اول تقصیر اون نجسه 

اگه نمیرفت به اون زرین نجس تر از خودش خبرکشی کنه هیچ کدوم ازین کارا نمیشد 

اححح بدقواره پتیاره دور برداش

🤣🤣🤣🤣