2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب جونمو نجات داد

| مشاهده متن کامل بحث + 3027 بازدید | 42 پست
اتفاقا شوهرمم چندین باره بهم میگه برم سمتشون  دیشبم گف خودم تماس میگیرم  دعوتشون میکنم و ...

میدونم چی میگی ولی مگه آدم چقدر عمر میکنه که بخاد همونم با ناراحتی و دلخوری پیش ببره

تو بخاطر آرامش خودت اینکارو میکنی. الآن خوبه؟

از شدت ناراحتی میخای خودکشی کنی بدون توجه به بچه ها و همسرت؟نمیگی اونا چی میخان بکشن

ای خواهر اگر بدونی همه اتفاقات بد برا من هم بوده میفهمی الکی نمیگم😥

خواهرم سر دعوا با پدر شوهر زدو قرص خورد بعد یه هفته عذاب خودش و ما  تو بیمارستان تموم کرد.بماند حرف مردم که هرکی یه داستان درست کرد عروس جوون چی شد اینکارو کرد 

مادرم. طفلی مادرم دق کرد. ذره ذره آب شد .اخرشم از شدت غصه و مریضی اینم مرد😭😭

و بعد تازه ماجراهای  منو خانواده مادرم شروع شد. حتی دایی دشمنم شد خواهرم تهمت زد انگ دزدی زدن خوبیهای مادرم در حقم نگو باعث حسادت شده بود بعد مرگش تلافی کردن. تاپیک زدم چند بار ولی دیکه گذشت

اینارو گفتم بدونی من به این نتیجه رسیدم به این آگاهی رسیدم حتی اگر تو بد نباشی هستن کسایی که باهات بدن.اجازه نده حالت بد شه

تنهات گزاشتن بزار به حساب اینکه اصلا نبودن .دلخوری برو بزار تا بچه هاات یخاد بگیرم ببخش رو فردا دور از جون و بعد ۱۲۰ سال کی رو میخان داشته باشن.تنهاتر از شما میشن

امیدوارم توام مثل من خوب شی. خودت اگر بخای! 

گذشته هارو فراموش کن. دیکه نمیتونی تغییری بدی آینده ات هم نزار خراب شه. باشه گلی؟😘

گاهی اونقدر از حق خودت می‌گذری که خودتم باورت میشه حقی نداشتی😑

آخه خواهرگلم تو ک انقد شوهر خوبی داری زندگیتو باهاش بساز چرااین فکرای لعنتیو میکنی منم کسیو ندارم باهاش دردودل کنم ولی اینجا به ذره اعصابم آروم میشه نمیدونم چندسالته ولی اگ خواستی باکسی دردودل کنی باهام حرف بزن خودتو خالی کن شاید کمکی ازدستم بر بیاد انجام بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه خواهرگلم تو ک انقد شوهر خوبی داری زندگیتو باهاش بساز چرااین فکرای لعنتیو میکنی منم کسیو ندارم با ...

دورت بگردم چقد مهربونی زنده باشی گلم 

بخدا خودمم خستم اینقد ک سر هر حرف 

یا مسعله ی کوچیکی دلم میخاد بمیرم 

وقتی شوهرم سرکاره یه سره میرم رو مخش 

بارها بهم گفته شمارتو ک میبینم 

تن و بدنم میلرزه 

خب چیکار کنم تنهایی داره عذابم میده 

الان همش نسبت به شوهرم عذاب وجدان دارم 

هم کم میزارم براش هم خیلی اذیتش میکنم

دورت بگردم چقد مهربونی زنده باشی گلم  بخدا خودمم خستم اینقد ک سر هر حرف  یا مسعله ی کوچی ...

قربونت عزیزم ممنون شماهم معلومه دل پاکی داری فقط خیلی خسته ای از زندگی مث من درکت میکنم خودمم مشکل روانی دارم یه جورایی ولی تاحالا نرفتم دکتربخاطرش وسواس فکری دارم دو سه ساله میفهمم چی میگی تقریبا چه حسی داری بهت دوستی فرستادم اگ خواستی بهت آیدی روبیک میدم هروقت خواستی بحرفیم

منم همیشه افکار خودکشی داشتم و منم فقط شوهرمو دارم یشب که باهاش بحثم شد فقط میخواستم تموم شه همه چی دوتا ورق قرص خواب خوردم خوابیدم تا دو روز بعدشو یادم نمیاد ولی حالا درک میکنم اوناییو که خودکشی میکنن تو یه لحظه تایین کننده زندگیشون تغییر میکنه

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
چقد میفهممت  امضاتم چقد به حال الانم میخوره

🙂خلاصه غصه نخور فقط تا زنده ای زندگی کن بقیشم مهم نیست🤍

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
خیلی زخم خوردم خیلی بهم ظلم کردن ازشون متنفرررم حاضرم تو همین چار دیواری تک و تنها  بپوسم ولی ...

کمی خودتو رها کن برو سمت خدا...به این فکر کن شاید قسمتت بوده و برات بهتر بوده این اتفاق واست افتاده..برات اهمیت نداشته باشه موضوع ...با خدا حرف بزن بگو راضیم به رضات ... بگو من آرزو رو تو خودم کشتم