2777
2789
عنوان

اگه شما جای من بودین...تروخدا بیاید

618 بازدید | 15 پست

نامزد کردم وضع مالی بابام زیاد خوب نیس شغلش بناست مامانم همیشه با لباسای شلخته و کهنس و منم مجبورم لباس بگیرم دلم برا مامان رنجورم میسوزه امروز با داداشم دعواش شد داداشم  بادستش زد تو سرمامانم خونمون همیشه سکوته مامانم به خودش نمیرسه و همش میگه خدایا مرگمو برسون و من زود میمیرم خیلی از لحاظ روحی غمگین شدم خواستم بدونم اگه شما خدای نکرده جای من بودین افسردگی نمیگرفتین؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با عرض شرمندگی داداشت خیلی بی شعور بوده که دست روی مامانش بلند کرده آینده ی بدی داره شما سعی کن همچ ...

اخه به مامانم میگم نباید خودتو ببازی اصلا گوش نمیده

مرحله اول 

برو سر کار . درآمد داشته باش . بتونی هم جهیزیه بخری هم برای مامان برسی شاید ی رنگ موی ۸۰ تومنی دل مادرت برای چند روز شاد کنه . شاید ی بستنی قیفی ۱۷ تومنی ی ساعت خوشحالش کنه 

هر روز صبح دستش بگیر برین پیاده روی کم کم بهتر میشه

بگو الان نامزدم چند وقت دیگ از خونه تو میرم میخوام صبحا باهم بریم پیاده روی به دلم نمونه 

مرحله دوم 

برای مادرت ی کار خونگی دست و پا کن 

مثلا سبزی پاک کردن. پیاز داغ . از همه راحت ترم ترشی انداختن.  لواشک خونگی و ... 

مرحله سوم 

داداشت نادیده بگیرید ‌ از فشار بی پولی و بی کاری 

مرحله چهارم 

جهاز فقط وسایل ضروری بخر 

مرحله پنجم 

برای تامین جهاز به بهزیستی و کمیته امداد سر بزن و کمک بخواه 

ی چیزی ام بگم 

نذار نامزدت مانع کار کردنت بشه 

باهاش حرف بزن بگو حتی بعد عروسی میخوام کار کنم 

دستت تو جیب خودت باشه هم به خودت میرسی هم به مادرت 

مادر خونه بیشتر از بقیه بی پولی میچشه 

مادرت از فشار دست تنگی افسرده هس