2777
2789

سلام خانوما، پسرمو میخوام برای کلاس اول بفرستم مدرسه دولتی، ولی خیلی خیلی استرس دارم، نکنه بچه های دیگه بزننش، هلش بدن جاییش بشکنه، یا تو دستشویی بچه های بزرگتر اذیتش کنن، متوجه منظورم هستین دیگه، از طرفی هم بودجه غیرانتفاعی رو نداریم، خیلی داغونم، پسرم خیلی حساس و مهربونه، همش نگرانم اذیت بشه، تو رو خدا کمکم کنید اگر تجربه دارین

دوستان میشه بیاید راهنمایی 

با اجازه استارتر عزیز

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10942025/اوووونقدری-مرد-بود-که-وقتی-حالم-بد-بود-فقططط-اعوشش-رو-برام-باز-کرد-بیاید?postId=287645606

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم قبل ها مدرسه غیر انتفاعی کار میکردم اما شوهرم نذاشت برم خونه نشین شدم ولی مطمئن باشین دولتی ...

لطفا بادلیل حرف بزنین من میخوام پسرموثبتنام کنم

پسره من دنیای منه نفس مامان دوستت دارم💕🥰

بچه های دیکه هم مهربونن و حساس چرا فکرمیکنی داعش هستن،امکان داره بچه تو اونارو هول بده و این تو همه جای جامعه وجود داره چقدر از بالا نگاه میکنی چه طرز فکری داری

مهم دله،وگرنه چشم هرروزیه بهترشومیبینه

ببین ب خدا منم همینم.از الان استرس گرفتم ولی چ میشه کرد دیگه یواش یواش باید از ما جدا شن و راه و رسم زندگی رو یاد بگیرن ما تا ی حدی میتونیم ازشون مراقبت کنیم بقیه اش رو باید بهشون آموزش بدیم و بسپریمشون دست خدا.مگه پیش دبستان نرفته؟تا حالا ازت جدا نشده؟

همه ی اینا تو غیر انتفاعی هم هست

آخه پیش دبستانی غیرانتفاعی رفته، خیلی مدرسه خوب بود، مدیریتش عالی بود، جو مدرسه خوب بود،بچه هاش خیلی خوب و مودب بودن، نظارت زیاد رو بچه ها بود، ولی شهریه سال دیگش شده ۱۶ میلیون که با سرویس میشه ۲۰ میلیون که واقعا در توانمند نیست

ولی ببین گلم تمام این مسائل تو غیرانتفاعی هم هست پسرم پیش تو غیرانتفاعی بوده یه کلاس پنجمی یکی از همکلاسی پسرمو زده شاید مادرش بتونه بره داد وفریاد کنه پول دادم فلان ولی مهم کتکی هست که بچه خورده