2777
2789

سلام به همه شبتون خوش

من تاپیک قبلیم هست یه ورشکستگی ضرر بزرگی خوردیم تو زندگی مون و باعثش همسرم بود بدون اطلاع من اینکارا رو کرد و صفر شدیم چیزی نداریم الان نزدیک دوماهه من نتونستم قبوب کنم دوماهه یک سره دعوا گریه بی میلی به هم داریم یه کسره جیغ وداد و اخم هست تو خونمون حتی نمیتونم تو اتاقم بزارم بیاد بخوابه به شدت ازش ناراحتم چیکار کنم واقعا نمیدونم اگر راهکاری تجریه ای چیزی دارین بهم بگین ما ۹ ساله ازدواج کردیم یه بچه هم داریم شوهرمم کارمنده ساده ست مستاجر هم هستیم

خدا بهتون کمک کنه حتما خیلی سخته براتون 🖤😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین این که بهت نگفته حق داری 

ولی اینم قبول کن که هر تصمیمی گرفته برا زندگی مشترک تون بود و حالا موفق هم نبوده... بنظرم اینبار با هم مشترک ن دوباره پس انداز کنید تا توم شریک باشی 

من دوبار سر کار شروع کردن خیلی از دست دادم. بار اول 90 درصد تمام داراییم. بار دوم بعد 9 سال دوباره حدود 50 یا 60 درصدشو.دیگه مشخص بود وضعیتم چطوریه. تا یکسال اصلا دیگه سر هیچ کاری نرفتم چون نمیتونستم. بعد حدود یک سال کم کم شروع کردم. اینم یه مدت بگذره داغش کم کم سرد میشه

آقا

زندگی پستی وبلندی زیاد داره الانم ب جای اینک باهم سرد باشین ی فکری ب حال زندگیتون کنین و دوباره شروع کنین دنیا ک ب اخر نرسیده 

میتونم بپرسم چ کاری رو شروع کردن ک اینجوری شد؟😐

این قضیه ممکنه تو زندگی همه پیش بیاد عزیزم  زن و شوهر باید توی سختی کنار هم باشند  به نظ ...

بهش چند بار راهکار دادم اما اصلا انجام نمیده مشورت نمیکنه هر چی خودش فکر میکنه رو انجام میده اخرشم گند میزنه