2777
2789
عنوان

مگم که دیدین تو این رمانا پسره

144 بازدید | 9 پست

پسره میگه جهیزیه لازم نیست پولش رو هر چقدر هست باباهه میده به عروس 

یا مثلا دوماده عابر بانکو میده زنش میگه رمزش فلانه هر ماه برات پول میریزم؟؟؟؟  

میگم که واقعنی اینا تو قصه هاست؟؟؟؟  

آیی بدم میاد از این مردایی که عابر بانکشونو نمیدن زنشون 

خودشون خرید میکنن و......  یا مثلا میرن خرید زنه بر میداره بعد شوهره کارت میکشه آیییییی خب مگه زنا خودشون بی عرضن که همش یه آقا بالاسر دارن

تا خونه باباتی میگن هر وقت شوهر کردی هر غلطی میخوای بگن

خونه شوهر میگه فکر کردی اینجا خونه باباته هر غلطی میخوای بکنی

درسته باید پول بده به زنش ولی عزیزم چرا بدت میاد شوهر حساب کنه😐😐😐😐😐خوبه که 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته باید پول بده به زنش ولی عزیزم چرا بدت میاد شوهر حساب کنه😐😐😐😐😐خوبه که 

نه خب منظورم اینه که یه پولی دست زنش بده 

تو حسابش داشته باشه 

منظورن

م این مدل مرداییه که هزاری به زن نمیدن

نه خب منظورم اینه که یه پولی دست زنش بده  تو حسابش داشته باشه  منظورن م این مدل مرداییه ...

میخوان گودرت دستشون باشه

لعنتیای قدرتمند

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

همن جمله های آخر که خونه پدر یا شوهر عزیز مگه زن کالا همین چیزا رو پذیرفتیم خودمون که تهش این خیلی از حقامونو میگیرن نه میدونی فایده نداره کلا تا وقتی خانما فرق اینو بدونن که جز اموال شوهر یا پدر نیستن کلی زمان میبره خوب تهش هم مشخص گلایه هم نیست دیگه

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
اینو قبول دارم  شارژ میخوای میگه با گوشیه من شارژ کن  پول میخوای میخوای چکار  آییی ...

مشکل از یه سری مرداس همه اینجوری نیستن 

ولی اصلا چیز خوبی نیس