نمیدونم چه پدر کشتگی با خواهر شوهر مادر شوهراتون دارید تا حالا خودتونو جای اونا گذاشتید ؟ بابا اونام ادمن تکیه گاه یه خواهر مگه کسی جز برادرشه ؟ چه اشکالی داره زنگ بزنه به بردارش که بگه منو ببر فلان جا شوهراتون قبل اینکه شوهر شما بشن پسر ، برادر هم هستن گردنشون یه حقی هست یه مادر عمرشو جووینیشو میزارم پای پسرش که فردا عروسش بیاد بگه الهی فلان فلان بشه که هی زنگ میزنه به شوهرم اصلا انگار این رسم شده که تا میخوان ازدواج کنن جزو واجباته که کینه شتری بگیرن از خواهر شوهر و مادر شوهر
تو از یک زن زندگی گرفتی که زندگیِ زنهای دیگر را بگیری؟چه نمک نشناسی تو... به زنان سرزمینم :تامیتوانید یادبگیرید و رشد کنید مستقل باشید و سفر کنید تنهایی تان را هم ، محکم تر بغل کنید و فارغ از قضاوت ها با خودتان مهربان باشید این ها چیزهایی است که خیلی ها. دوست ندارند
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از اول باهاشون صمیمی نشدم یعنی شوهرم اجازه نداد با هیچ کدومشون هم رفت وآمدی نداریم سالی در حد دوسه بار همو ببینیم، اینجور حرمتها حفظ میشه، دوری و دوستی
متاسفانه دو طرفه شده بعضی ها از قبل عروس دارشدن تنفر دارن ازش بعضی هام از مادرشوهر خواهرشوهر واقعا دلیلشو نمیفهمم خوب بودن مگه چقدر سخته .حداقل کاری به کارهم نداشته باشن
والا نه عروسم نه خواهر شوهر ولی از اینکه اینجا همه عروس مظلومن حرصم میگیره 😂
تو از یک زن زندگی گرفتی که زندگیِ زنهای دیگر را بگیری؟چه نمک نشناسی تو... به زنان سرزمینم :تامیتوانید یادبگیرید و رشد کنید مستقل باشید و سفر کنید تنهایی تان را هم ، محکم تر بغل کنید و فارغ از قضاوت ها با خودتان مهربان باشید این ها چیزهایی است که خیلی ها. دوست ندارند