2777
2789

مادر شوهر من روحیه خیلی خوبی داره .یعنی خیلی به ندرت پیش میاد افسرده باشه .همیشه شاده و همیشه به همه انرژی مثبت میده.حتی تو اوج مشکلات و گرفتاری و مریضی بازم امیدواره 

الهم صل علی محمد و آل محمد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهر من یعنی مادرشوهر پدر شوهر دوتا خواهر شوهر مجرد، تا الان که ۴ ساله عروسی کردم، برا وعده غذا نیومدن خونمون. میگن زحمت میشه.

یکی دیگه هم اینکه فامیل های شوهرم کللللا تا حالا نه ما رو دعوت کردن، نه خودشون اومدن خونمون. قطع رابطه کااااااامل

مگه میشه هیچی یعنی هیچ خوبی ندارن؟؟؟؟

شاید باور نکنی ولی هیچ خوبی ندارن یه مشت ادن مغرور متکبر فکر میکنن فقط خودشون خوبن خودشونو به هیشکی نمیگیرن تو مجالس بزور سلام علیک میکنن به مردم مشت همه حرف میزنن البته اینایی که میگم مادرشوهرم خواهر شوه م جاریم که بچه برادرشه ولی برادرا شوهرم پدرش خیلی خوبن 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

باباش خیلی آدم خوبیه یعنی هر خصلت بدی که مادرشوهرم داره اون برعکسه

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
خب آبجی از همون خوبی پدر شوهرت میتونی بگی ‌‌‌‌‌پدرشوهرا اکثرا ماهن 

ولی چه فایده زنش همیشه می‌شست زیر پاش با من بدش میکرد تا اینکه اخلاف خودشون زیاد شده چی مال اموال داشت گرفت داد بقیه بچه هاش  منو ول کرد 

خواستم برات ی متن بنویسم که دیدم مردی!!!! خاله زنک

خدا رو شکر هنوز نمردم ☹️😲☹️😲

حضور من تو این سایت بخاطر خاله زنک‌بازی نیست، علت دیگه‌ای داره

قبول دارین که امثال سرکار عالی که در مورد خوبی‌ خانواده‌ی شوهر تاپیک گذاشتین رو بندرت میشه اینجا دید، بیشتر از نود درصد موضوعات اعضا، بدگویی از خانواده‌ی شوهره و اصلا حواسشون‌ نیست که ممکنه خودشون الان بواسطه‌ی ازدواج برادر و برادرزاده و‌خواهرزاده و دایی و عمو و و ...و بعدها ان‌شاءالله بواسطه‌ی ازدواج پسراشون میشن خواهر‌شوهر و مادر شوهر و قوم شوهر 

اینهمه کینه معلوم نیست از کجا میاد 

بنظرم این سایت هم با توجه به تعداد مخاطب و بازدید کننده، تو تشدید چنین‌دیدگاهی بی‌تاثیر نیست 

خدا رو شکر هنوز نمردم ☹️😲☹️😲 حضور من تو این سایت بخاطر خاله زنک‌بازی نیست، علت دیگه‌ای داره ق ...

بله من همیشه خوبیای آدما رو بنظر میارم خانواده همسرم رو هم عین خانواده خودم میخام کار خاصی هم برام نکردن فکر کنی خونه و ماشین داده باشن یا عروسی نه ...با محبت هستند آزار ندارن من چون خودم مردم دوستم خیلی رو کارای منفی اطرافیان مانور نمیدم