من فسنجون هام عالی میشه
با مرغ درست میکنم و ملس رو به ترش
پیاز رورنده میکنم تفت میدم وقتی سبک شد گردو چرخ شده( سه بار چرخ کن که نرم نرم بشه) اضافه میکنم با حرارت کم تفت میدم به حدی تفت بد بوی خامیش بره و نسوزه بعد خیلی کم زردچوبه و فلفل اضافه میکنم و زعفرون و نصف قاشق رب گوجه قشنگ تفت میدم و کمی آب میریزم میزارم بجوش بعد هر دفعه بهش یخ اضافه میکنم
مرغ رو هم سرخ میکنم ولی خیلی زیاد نه که خشک بشه بعد با آب و پیاز و زعفرون میزارم بپز وقتی کاملا پخت ابشو صاف میکنم به خورش اضافه میکنم مرغ رو هم اضافه میکنم بعد رب انار و اضافه میکنم
برای لعاب تو یک ظرف الو میزارم بپز وقتی کامل پخت لهش میکنم به غذا اضافه میکنم دیگه اخرش بچشید که نمک و ترش و شیرینیش باب میل باشه اگه ترش بود کمی به سلیقه خودتون شکر اضافه کنید