2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی زودتر بار بزاری روغن بیشتری میندازه حتما گردو پر روغن بگیر با دست ک له کنی کمی روغن پس میده دستت 

ی پیاز رنده درشت کن با روغن خیلی کم کمی تفت بده گردو و دو سه بار چرخ کن اضافه کن تفت بده بعد آب سرد حتما بریز تا شوک بده روغن بندازه بزار با شعله کم اگه ناهار از ۶ صبح یا شلم از ۱۱ صبح بار بزار بعد مرغ و کمی سرخ کن بهنراه رب انار و کمی ابلیموو دو ساعت آخر اضافه کن ک له نشه درب ظرف هم نزار 

چون‌همه دوست دارن فسنجونامو دستورم رو میگم.من  باگوشت قرمز و مرغ میذارم.

گوشت و مرغ رو جداگونه با پیاز و زردچوبه میذارم میپزه.بعد مرغ رو تیکه تیکه میکنم گوش هم که چون خورشتیه همونجوری میمونه.

تو قابلمه مسی چون رنگ فسنجون رو تیره میکنه پیاز رنده شده رو تفت میدم و گردوی آسیاب شده رو اضافه میکنم و نمک و زردچوبه میزنم و مرغ و گوشت رو میریزم و آبشون رو هم صاف میکنم میریرم.یه ذره که جوشید رب انار و اندازه ی یه قاشق چای خوری رب گوجه برای تیره شدن رنگش اضافه میکنم.من چون ملس دوست دارم اگه ترش باشه بهش شکرمیزنم ملس بشه .یک ساعت آخر زیرش روخیلی کن میکنم که به روغن بیفته

من فسنجون هام عالی میشه

با مرغ درست میکنم و ملس رو به ترش

پیاز رو‌رنده میکنم تفت میدم وقتی سبک شد گردو چرخ شده( سه بار چرخ کن که نرم نرم بشه) اضافه میکنم با حرارت کم تفت میدم به حدی تفت بد بوی خامیش بره و نسوزه بعد خیلی کم زردچوبه و فلفل اضافه میکنم  و زعفرون و نصف قاشق رب گوجه قشنگ تفت میدم و کمی آب میریزم میزارم بجوش بعد هر دفعه بهش یخ اضافه میکنم 

مرغ رو هم سرخ میکنم ولی خیلی زیاد نه که خشک بشه بعد با آب و پیاز و زعفرون  میزارم بپز وقتی کاملا پخت ابشو صاف میکنم به خورش اضافه میکنم مرغ رو هم اضافه میکنم بعد رب انار و اضافه میکنم

برای لعاب تو یک ظرف الو میزارم بپز وقتی کامل پخت لهش میکنم به غذا اضافه میکنم دیگه اخرش بچشید که نمک و ترش و شیرینیش باب میل باشه اگه ترش بود کمی به سلیقه خودتون شکر اضافه کنید

چون‌همه دوست دارن فسنجونامو دستورم رو میگم.من  باگوشت قرمز و مرغ میذارم. گوشت و مرغ رو جداگونه ...

ممنون مغز گردو رو اول باید شست بعد چرخ کرد؟ یا کلا لازم نیست شسته بشه؟