2777
2789
دخترم امروز 26روزشه، اوایل نوک هر دوسینه ام زخم شده بودن الان سینه چپم خوبه ولی سینه راستم چون خیلی پر میشه و نوکش سفت میشه اولش که میخواد بگیره درست نمیگیره و یه قسمتش که زخم شده(کنده شده) خوب نمیشه، اعصابم خورد شده آخه چرا سینه راستم انقد گنده و سفت میشه ولی سینه چپم نرماله، آخه دم به دقیقه هم نمیتونم که بدوشمش، خدایا خسته شدم، از یه طرفم دلم میخواد شیر خودمو بخوره ولی وقتایی که انقد درد میکشم میگم کاش شیر خشک میدادم
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میشه همه چیز تحمل کن .....منم این شرایطو داشتم ولی بعد مدتی خوب شد زخم های سینم ....یکبارم به پسرم شیر خشک ندادم تا 2 سال شیر خودمو خورد
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
رابط سینه بخر از داروخانه واسه زخم سینت دردش کمتره موقع شیردهی
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
تحمل کن..چون شیر مادر همیشه آماده هست توی دراز مدت این نکته مهمی هست.. و به خاطر آنتی بادی هایی که توی بدن شما هست کمتر مریض میشه زخم سینه م خوب میشه..کرم ماستلا بگیر..روغن زیتون هم خوبه...
تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
موقع شیر دادن هاله ی قهوه ای سینه تو کامل هل بده توی دهنش. اگه فقط نوک سینه باشه هم دردت میاد هم دخترت سیر نمیشه
ای قوم به حج رفته کجائید کجائید....معشوق همینجاست بیائید بیائید معشوق تو همسایه و دیوار به دیوار ...در بادیه سرگشته شما در چه هوائید
گرچه شیرم زیاد بود و باعث سلامتی دخترم بود ولی اگه برگردم به دو سال و نیم پیش بهش شیر خشک میدم شیردهی سینه ها رو داغون میکنه بارداری بدن زن رو خراب میکنه همه سختی ها مال زنه خوب چی میشد مردا شیر میدادن جدی میگما خیلی شاکیم

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

واسه زخم سینه هیچ چیز بهتر از کره نیست دایما با کره چربش کن مال من وحشتناک زخم بود کرم شقاق و هزار تا چیز دیگه امتحان کردم فقط و فقط کره جواب داد موفق باشی

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

کاش من میتونستم به بچم شیر بدم هشت ماهه حسرتشو میخورم هروقت میبینم کسی شیر خودشو به بچه میده و بچش چقد اروم زیرسینه مامانش خواب میره بغضم میگیره. این حس خوبو از خودت و بچت دریغ نکن. اولش سخته درست میشه
عزیزم پماد هیدروم بعد از هر بار شیردهی بزن احتیاج به شستشو هم نداره.بعد هم هر وقت که بیکاری شیرتو بدوش بذار فریزر تا شش ماه فاسد نمیشه برا بعد از شش ماهگی میتونی هم به بچه ات بدی هم تو پخت غذای کمکی ازش استفاده کنی .
من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد❤