2777
2789
عنوان

این رشته تحصیلی به درد نمیخوره

1895 بازدید | 25 پست

رشته ی فیزیک. منظورم فیزیک دبیری نیست

بدترین کاری که یک نفر میتونه با آیندش بکنه اینه که فیزیک بخونه درصورتی که بخواد در ایران بمونه

اما اگر قصد صد در صد مهاجرت دارید و میتونید رزومه تون رو ارتقا بدید و .... ، رشته ی خوبیه. فقط برای مهاجرت نه چیز دیگه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹۸ درصد رشته ها بازارکار ندارن و به درد نمیخورن 

فقط علم و تلاش و علاقه مهمه 

با این سه فاکتور تو هر رشته ای موفق میشی

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

نه تنها فیزیک بلکه خیلی از رشته های دیگه هم همین طوره

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

بیشتر رشته ها تو ایران بازار کار ندارن به جز چند تا رشته که انگشت شمارن

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    
رشته های علوم پایه تو ایران خیلیییییی محروم موندن

فقط علوم تربیتی اونم فرهنگیان،حقوق اگه بری دادگستری،با پزشکی و مهندسی برق خوبه بقیه عمر تباه کردن شده😑

پشته زمستانه دلم هست بهاری که نگو🍃