2777
2789

واقعا خسته شدم هر روز یه اعصاب خوردی یه ناراحتی یعنی واقعا بریدم!من دوتا پسر دارم یکی ده سالشه یکی تقریبا پنج سالش، هر روز دعوا دارن، سر میز نشستن، سر خوردن، توی کوچکترین مسائل دعوا و همه دیگه رو میزنن، سر و صدا جیغ و داد، یعنی دارم مینویسم شاید باورتون نشه ولی مغز سرم باد کرده و احساس سنگینی میکنه سرم، اون میخواد مشق بنویسه ، اون یکی اذیت میکنه نمیزاره، پسربزرگمو میکنم تو اتاق بره مشقاشو بنویسه بعد از نیم ساعت میاد بیرون یک خط مشق ننوشته، میگه تا تو کنارم نباشی من نمیتونم بنویسم، خودم برم کنارش تو اتاق، پسر کوچیکم گریه میکنه میزنه به در، به پسر کوچیکم میگم بیا کنار من و باهم بازی کنیم پسر بزرگم میبینم نمینویسه میگه منم میخوام بازی کنم، یهنی تا جای به ذهنم میرسید سرگرمشون میکنم ولی بازم داد و بیداد، تا دعوا هم می کننن، همسایه طبقه پایینی میاد بالا، که ساکت باشید ما از دستتون ارامش نداریم و از این حرفا! من موندم با یه اعصاب خرابببببب! این همه ماجرا نیستتتتت!! غذا ظهر درست میکنم و جدا هم شب درست میکنم، یا اون دوست نداره یا اون دوست نداره... جیغ و نق که من گرسنمه از این غذا بدم میاد!! محل نمیدم گریه که دلم ضعف داره، دلم درد میکنه، گرسنمه، بچه های امروزی هم که دیدین زبون دارن!؟ تو چطور مادری هستی ما گرسنه ایم

بخدا حتی چند باری محل ندادم گرسنه خوابیدن ولی درست بشو نیستن!! صبح سوال کردن گفتن ابگوشت میخوااییم درست کردم ، عصر پرسیدم یکشون میگه مامارونی، بزرگی سه بار سوال کردم هیچی نگفت: حالا که غذا درست کردم، بزرگیه میکه من دوست ندارم، من نمیخورم واقعا دیگه کشش ندارم ؛ ماجرا هنوز به اینجا ختم نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مگه شما بچه نمیخواستی؟ خیلی ناشکری میکنی و غر میزنی

بچه رو میشه تا حدودی کنترل کرد

و اینکه مسئولیت سنگینی هست درک میکنم ولی اینجوری ادامه نده خودت اذیت میشی بچه ها هم زجر میکشن

برای آرامش اعصابم به مدته اعلان‌ها رو چک نمیکنم 😌

نقش همسرتون چیه؟ چرا ایشون کمک نمیکنن؟ حداقل کوچیکه رو سرگرم کنن تا شما دیکته بزرگه رو بگید یا برعکس، معلومه یکنفره نمیشه 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

اختلاف سنی بچه های منم همینه اکثر این مشکلات رو‌منم‌دارم  فقط چون از من‌خیلی حساب میبرن دعواهاشونو اروم تر میافتن‌که‌من نسنوم پسرمم مشقاشو مینویسه من‌نباشم چون ازم حساب میبره شما هم یکم سیاستتو بیشتر کن یه دو بار بزار اون روتو ببینه 

من جات بودم فقط کتک میزدم تنها چیزی ک ب ذهنم میرسه 😐

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 
عزیزم مگه شما بچه نمیخواستی؟ خیلی ناشکری میکنی و غر میزنی بچه رو میشه تا حدودی کنترل کرد و اینکه م ...

عزیزم چرا میخواستم ولی نگاه به خودمون کرده بودیم که پدر و مادر ما اصلا متوجه نشدن چطوری بزرگ شدیم، بخدا مادر من اصلا کاری به درس و مشق ما نداشت و اینقدر فهمیده بودیم که اصلا یادم نمیاد ما رو حتی دعوا کرده باشه، بچه های امروز بخدا نه تنبیه ، نه زهر چشم هیچی متوجشون نیست!؟ بخدا ۳جا مشاوره رفتم، همه راه ها رو رفتم، تازه برای ۵ خرداد یه وقت مشاوره با یه دکتر جدید دارم

نقش همسرتون چیه؟ چرا ایشون کمک نمیکنن؟ حداقل کوچیکه رو سرگرم کنن تا شما دیکته بزرگه رو بگید یا برعکس ...

همسرم از صب میره سر کار تا ده شب، دقیقا ده شب خونه هست ، فقط ظهر از اساعت ۲ تا ۴ برای نهار و استراحت خونه است مابقی سر کاره🥺

شیفت مدرسمون مخالف بزار.واسه عدا هم لیست عدای هر کدوم بپرس مثلا بگو روزای زوج عداهای اولی روزای فرد ...

اتفاقا خیلی تخقیق کردم برای مهدی که عصرا باشه ولی متاسفانه مهد خوبی برای شیفت عصر نبود، دو تا مهد خیلی داغون برای شیفت عصر بود اصلا دلم نیومد بچه رو بذارم، همچنان دارم پرس و جو میکنم ببینم مهد خوبی پیدا میکنم که عالی میشه

اختلاف سنی بچه های منم همینه اکثر این مشکلات رو‌منم‌دارم  فقط چون از من‌خیلی حساب میبرن دعواهاش ...

نمیتونم بخدا

هر چی دعوا میکنم اخرش میخندن، منم میزنم زیر گریه 

اصلا بلد نیستم چطوری از من حساب ببرن، باباشون هم که نیست خونه هم باشه خیلی کاری بهشون نداره

نمیتونم بخدا هر چی دعوا میکنم اخرش میخندن، منم میزنم زیر گریه  اصلا بلد نیستم چطوری از من حسا ...

خوشبحالشون همچین مامان مهربونی دارن . خودمم سعی میکنم خیلی باهاشون  راه بیام ولی واقعا نمیشه اگه داد نکشم سیاست نکنم تو کل روز باید حرص بخورم یهو یه جیغ بنفش میکشم یه تهدید میکنم جفتشون موش میشن بیچاره ها بعد دل خودم بیشتر براشون میسوزه