2777
2789
عنوان

اونهایی که همسرشون مذهبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 25 پست
هر چی فکر میکنم رفتار اشتباهی نکردم.

متاسفانه اخلاق منم به همین بدیه... یه روز خوبم و پر انرژی ده روز حوصله کسیو ندارم به عبارتی بسیار مودی ام...ببین خواستگارت اینجوری نباشه پیرت میکنه😅

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
سلام. ما دیدیم داریم عاشق میشیم خودمون ترسیدیم سرسنگین شدیم، بعدش دلیلو گفتیم حقیقت همین بود که هم ا ...

راهی هست که بتونم بفهمم دلیل سرسنگین رفتار کردن امروزش بخاطر اینه یا نه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راهی هست که بتونم بفهمم دلیل سرسنگین رفتار کردن امروزش بخاطر اینه یا نه؟

من رک پرسیدم، دلیلشونو گفتن و منم گفتم رفتار خودمم بخاطر همین تغییر کرده و واقعا هم همونطور بود.ازشون نمیشه بپرسید؟

من رک پرسیدم، دلیلشونو گفتن و منم گفتم رفتار خودمم بخاطر همین تغییر کرده و واقعا هم همونطور بود.ازشو ...

مثلا امروز ازش پرسیدم چیزی شده؟ گفت نه چرا؟ گفتم اخه فکر کردم فکرتون مشغول باشه. گفت نه. 

اخه میدونین. دیروز با هم بیرون رفته بودیم و یه سری صحبت ها هم شد که یه کم حساس بود. نه خیلی، اما تا حدودی. اما نمیتونم هم مستقیم ازش بپرسم که چرا رفتارش تغییر کرده. همش فکر بد میکنم که نکنه از من زیاد خوشش نمیاد یا نظرش درباره ی من اونقدر مساعد نیست. اما از طرفی هم میگم اگه خوشش نیاد که ادامه نمیده. واقعا نمیدونم چطور بفهمم.

مثلا امروز ازش پرسیدم چیزی شده؟ گفت نه چرا؟ گفتم اخه فکر کردم فکرتون مشغول باشه. گفت نه.  اخه ...

چه نشونه ای از سرسنگینی ایشون دیدید؟

مثلا برای بنده پرحرف بودن و اون روز یکم کمتر صحبت کردن و با اینکه لبخند میزدن اون روز یه مقدار جدی تر بودن و گفتن حس کردم شما هم دوست دارید یکم سرسنگین تر پیش بره رابطه

چه نشونه ای از سرسنگینی ایشون دیدید؟ مثلا برای بنده پرحرف بودن و اون روز یکم کمتر صحبت کردن و با ای ...

مثلا امروز سلام کردم و گفتم خوبین؟ اونم اینطوری جواب داد: سلام بله. 

اصلا نپرسید خوبی 

به نظرتون طرز صحبتش خشک هست؟

بستگی به دید خودتون داره. از نظر بنده بله چون نظرم بر این بود ادامه دادن مباحث باید مخصوصا اون اوایل توسط آقا باشه. ولی ایشون شاید درگیر چیزی هستن و شایدم این اخلاق واقعیشونه. یه مدت بررسی کنید و حتما مشاوره برید

شاید خواسته وقتی محرم نیستید همون فاصله رو رعایت کنه

شاااایدم چیزای دیگه ...

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده...