2777
2789
عنوان

ترشحات قهوه یی ۶روزقبل موعد

646 بازدید | 55 پست

سلام من قراربود جمعه هشتم پریودبشم.. ولی ازیکشنبه تاالان فقط ترشحات قهوه یی دارم.ماه های پیش بایک روز اینو اون ور پریودمیشدم فقط. راستی تواقدامم..به نظرتون ازچیه چیکارکنم 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

معمولا نشونه لانه گزینیه  لکا کم باشن از دوروزم بیشتر نشه

انشاءالله.خداکنه عزیزم. اخه من خیلی ساله منتظرم بچه دارشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ا‌گه امروز قطع شد لکا شک کن ک احتمال قوی بارداری من دوسه روز ب پریودم ک لکو دیدم  بیبی زدم هاله ...

وای خداکنه قط بشه دیگه.

بیبی چک داری امتحان کن ممکنه هاله بندازه چون روده واس بیبی ولی هاله ممکنه بیفته مال من ۳روز ب پریود ...

اره دارم فرداصب اگه امیدبخدا زیادنشدمیزارم

بیبی چک داری امتحان کن ممکنه هاله بندازه چون روده واس بیبی ولی هاله ممکنه بیفته مال من ۳روز ب پریود ...

باردارشدی دیگه

برای من دوماه اینجور شده بودم همش ترشحات قهوه ای یک هفته قبل پریودم شروع می‌شد همه گفتن لانه گزینی هست منم وحشت کرده بودم چون بچه نمیخواستم ولی پریود شدم . دوماه اینجور بودم دیگه خوب شدم . لزوما نشانه لانه گزینی نیست .

برای من دوماه اینجور شده بودم همش ترشحات قهوه ای یک هفته قبل پریودم شروع می‌شد همه گفتن لانه گزینی ه ...

چرادلیلش چیع

اره گلم الان هسم...دعات میکنم ک باشییییی ایندفعه دعا زن باردار میگیرههه

الهی فداتشم.مرسی.ازدعات.خیلی احتیاج داشتم بهش. دیروزخیلی ناامیدبودم ازیکشنبه تاالان فقط کارم گریه