2777
2789
عنوان

معتقد های مذهبی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 60 پست

سم اینه من به خانواده مادریم بخاطر محرم و نامحرم دست نمیدیم ولی تو خانواده پدری هر کی جلوت درآد دستشو دراز میکنه😑😂دیدی بدبختی رو

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر                      انسان های ضعیف آرزو می‌کنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار می‌دهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست  و مقام...!        🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜
خدا اصلا ناراحت نمیشه چرا جای اون تصمیم میگیرید ،خودتو نارلحت نکن این فکرها اشتباهه و زیاده رویه

این حرفا چیه می‌زنید؟؟؟از خودتون فتوا ندید خواهشا ،حرف شما اشتباهه ن استارتر

الحمدلله الذی بنعمته تتم الصالحات 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا اصلا ناراحت نمیشه چرا جای اون تصمیم میگیرید ،خودتو نارلحت نکن این فکرها اشتباهه و زیاده رویه

وای کی همچین حرفی زده چرا از خودتون الکی نظر میدین؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

خدا میگه چیزیو  ب من حتم نکنید    ؛ پس ما نمیدونیم خدا  ناراحت میشه یا نه پس بهتره رعایت کنیم 

🍒🍹
خدا با این عظمت نشسته تو دست بدی ناراحت بشه    

عزیزم چه ربطی به عظمت خدا داشت الان؟؟؟؟ 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
این حرفا چیه می‌زنید؟؟؟از خودتون فتوا ندید خواهشا ،حرف شما اشتباهه ن استارتر

متعادل باش ،خدا با نیت ادم ها کار داره ،هر جوری که میخوای فکر کن زندگی خودته

بلاخره همه چیز درست میشه
متعادل باش ،خدا با نیت ادم ها کار داره ،هر جوری که میخوای فکر کن زندگی خودته

لطلا نظرات گوهربارتونو واسه خودتون نگه دارید ،ما مسلمونیم و طبق احادیث پیامبر و آیات قرآن عمل می‌کنیم 

الحمدلله الذی بنعمته تتم الصالحات