2777
2789

خود دکتری ک پزشک قانونی کار میکرد بهم گفت تو عقد حتی کش شلوارشون نیار پایین چون به خودمم ثابت شده از اطرافیان بعدش چ مشکلاتی داشتن  

منم الان ب شما میگم

به هیچ عنوان تا بعد عروسی 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطه کامل نه  ولی آقایون می‌خوان دیگه

تو نذاری میره با کسی دیگه . ازدواج از زمانی که عقد میکنید شروع میشه و حق دوطرف هست رابطه جنسی .پس اگر عقد هستین منع نکنید 

از صفر که هیچ از منهای بی‌نهایت شروع خواهم کرد و از هیچ‌ چیز نمی‌ترسم 🪴
رابطه کامل نه  ولی آقایون می‌خوان دیگه

خب در حد لایی برو 

بهشم بگو کمتر گرمی بخوره یا زود تر عروسی کنید

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

اگه‌عقدی رابطه کامل به هیچ وجه. متاسفانه من شوهرم و خانوادش خیلی اذیتم کردن گفتن ۵ ماه بعد عقد خونه و عروسی میگیریم براتون دیگه باهم زندگی کنین .منم باورم شد بعد یه ماه عقدمون رابطه ی کامل داشتم. بعدش دیگه زدن زیر حرفاشون. تازه سه سال بعد کلی اذیت شدنم عروسی گرفتن که اونم نه خونه اجاره کردن نه چیزی . بعد عروسی رفتم خونه ی بابام تازه بعد سه ماه از عروسی خونه خریدن. خدا لعنتشون کنه کلی اذیتم کردن🥲هم شوهرم هم خانوداش🥲

خود دکتری ک پزشک قانونی کار میکرد بهم گفت تو عقد حتی کش شلوارشون نیار پایین چون به خودمم ثابت شده از ...

خب چیکار کنم بالاخره نیازه 

ولی منم نمیذارم رابطه کامل باش 

رابطه کامل نمی‌خوام داشته باشم ولی حس میکنم همسرم دوست داره ارضا بشه چیکار کنم

هیچی رابطه داشته باش در حد لاپایی ارضا میشه خب رابطه کامل نداشته باشی بهتره اگر همسرت اصرار به رابطه کامل داره مادرشوهرت رو در جریان بذار اونها بدونن بهتره البته اگر با جنبه هستن 

آقا پسر زن میگیره که نزدیکی کنه اگر میتونست صبر کنه زن نمی‌گرفت والله دختر و پسر نامحرم رابطه دارن و بد نمیدونن شما که محرمید

خب چیکار کنم بالاخره نیازه  ولی منم نمیذارم رابطه کامل باش

اره در اون ک همه هستن ولی کامل ب هیچ عنوان ب خاطر خودت میگم 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
تو نذاری میره با کسی دیگه . ازدواج از زمانی که عقد میکنید شروع میشه و حق دوطرف هست رابطه جنسی .پس اگ ...

چه توجیه خوبی برای خیانت این همه سال صبر کرده یه سالم روش فقط در حد معاشقه باشه