2777
2789
عنوان

بینی بچه م شکسته تو‌مهد

1036 بازدید | 49 پست

سلام دیروز از مهد زنگ زدن که بچه م خون دماغ شده بیا

رفتم گفتن خورده به یکی از بچه ها خون دماغ شده لباساشم خودشون همون جا شسته بودن خشک کرده بودن تنش کرده بودن

ولی بچه م‌ میگفت خیلی خون اومده ازش

من فکر میکردم یک برخورد معمولی بوده ولی از صبح کلی ورم کرده و کج شده به یک طرف احتمال زیاد شکسته

وقت گرفتم از دکتر متخصص ببرمش امروز

از مهدشونم از دیروز مدام زنگ می‌زند حالشو می‌پرسند ولی من باهاشون برخورد بدی نکردم چون فکر نمیکردم شکسته باشه

آلان خیلی ناراحت بچه مم

احساس میکنم مراقبش نبودم ازش دفاع نکردم

شما جای من بودین با مسئولین مهد چه برخوردی میکردین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرشون و در میاوردم وای منن قراره بچه مو بفرستم مهد همش استرس اینو دارم بلایی سرش نیاد

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍

شکایت

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

یعنی چی برخورد بدی نداشتی!!

حتی اگه نشکسته بود هم باید برخورد میکردی باهاشون!

[[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]]                                     ‌🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️