2777
2789
عنوان

جاری تازه بدوران رسیده ندید پدید 😐

1100 بازدید | 36 پست

نمیخام بهش بی احترامی کنم ولی شما بگبن من با این آدم چکار کنم حقیقتش چهار ساله عروسی کردم دوساله این جاری جدید  اومده پنج ماهی میشن عروسی کردن رفتن سرخونه خودشون از من یه سال کوچیکتره_ حالا رفتارش با من چجوریه اینه که نه سلام میکنه اگه منم سلام بدم بزور جواب میده یجور قیافه میگیره باهام ما شهر دیگه ایم ماهی یبار میریم خونه مادر شوهر  بقیه جاریام همه شهر مادر شوهرمن قشنگ میدونه ما داریم میایم وقتی ما میایم اون یا تو آشپزخونه خودشو مشغول میکنه یا تو یکی از اتاقا میشینه یه ساعت بعد بیرون میاد که ببینیمش بعدشم همش لباساشو برامن پز میده  روز سه تا لباس عوض میکنه بعد خنده دار تر اینکه اومده بود ماه پیش خونه ما لباس جدید پوشیده بود بعد همش وایمیستاد لباساشو تکون میداد درست میکرد بمن نگاه میکرد رفتیم بیرون بمن میگه منو نیگاه بعد به کیفش اشاره میکنه میگه فلان چیزو گم کردم بعد گفتم چرا بعد از کیفش درمیاره میخنده میگه شوخی کردم تو کیفمه مثلا کیفشو نشون بده🙁 وقتی خداحافظی هم میکنه من بلند میشم به همه نگاه میکنه من که کنار شوهرمم باهاش خداحافظی میکنه با من نه راستش تعریف از خود نباشه ولی من ازون خیلی خوشکلتر و خوش اندامترم منم توهر مناسبت مثل عید مهمونی لباس جدید درست میکنم ولی خب ازین عصابم خورده رفتار درست نداره همش میخاد پز لباس بمن بده اونم چی سر پولای برادر شوهرم نوش جونش چرا میخاد تو چشم من بکنه نزدیک بود کیفشو بکنه تو حلقم از بس باز و بستش میکرد الکی 🥴 اینقدر تو دوران عقد با برادرشوهرم دعوا کردن از خونشون بیرون کردن بعد جلو من الکی با شوهرش بزور بلند بلند میخنده خداییش حرصم میگیره شما بگید من چکار کنم یه راه حرص دراوردن قشنگ بگید😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من باشم برام مهم نیس.کلا بیخیالم 🙃. 

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        

فقط بی اعتنایی تا ناکجا ابادش میسوزه 

این فقط هدفش حرص دادن توعه دیگه، بعضیا بی دلیل مریضن و میخان به رخ بکشن

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

همین اینجا در موردش گفتی بیاد بخونه آتیش میگیره بلاشک...تو هم بهش بیمحلی کن...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

ببين عزيزم چه دقتي كردي كه فكر ميكني از عمد هست اينكاراش 

بابا همين دقت رو روي رفتار و اعمال خودت داشته باش كه هم در اين دنيا هم اون دنيا شاد باشي وگرنه عمل كس ديگه نبايددددددد تو رو ناراحت كنه نيومده كه بهت اسيب بزنه هزار تا ادم هم تو در و همسايه وجود دارن كه مشكل دارن اما اعصاب تو رو نبايد خرد كنه پس مشكل اصلي رو توي خودت ببين

عزیزم چرا انقد برات مهمه؟ 

چون خونواده شوهرم بین من و اون خیلی فرق گذاشت برا من یه کفشم نخریدن تو عروسی ولی برا اون سرتا پا طلا و فلان گرفتن حالا برامن پز میده