2777
2789
عنوان

بعد از سه هفته شوهرم داره میاد،بیایید بهم برنامه بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 104 پست
نه،چون میرم لیزر نباید شیو کنم به جز همون 24ساعت قبلش

هنوز خیلی درمیاد یا نه

تو اتاق میتونی ی کاراییی بکنی خودت

هیچ خیانت و دروغی در کار نبوده تو واقعیت رو نمیدونی و اینکه چه کسی معرفی کرده و گفته اینجا هستی تا من بیام صحبت کنم!!!
فردا بچه ها خسته کن تا شب زود بخوابن😁دخترت صبحیه؟اگه صبحیه تا اون از مدرسه میاد خونه تمیزکن ناهارسر ...

دخترم شیفته ظهره. 

ولی بچه ها اصلا قابل برنامه ریزی نیستن

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظر من نکن این‌کارو. چون ممکنه از اطرافیان حرفهای نامربوط بشنوی

بابا طرف اگه درک داشته باشه نمیگه بعدم خواهرشه دیگه عیبی نداره

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷
عزیزم مگه ریسس جمهور میخواد بیاد شوهرته دوتا بچه داری ازش راحت خونه مرتب باشه چون دیکه ادم خونه رو م ...

واسه ما رهبره😂

خوب دوست دارم بهترین خودم باشم،شما ها هم که خانم های دوست داشتنی هستید که دوست دارم با همین نظرات متفاوتتون راهنماییم کنید👍🏻

خب حرفشون درسته😂🤦🏼‍♀️ البته من بچه هام رو هیچ وقت تنها خونه کسی نفرستادم ولی گفتم اگر فردا برن خ ...

اگه با ابجیت راحتی بگو بچها تا شب اینجاباشن میام دنبالشون 

با همسرت تنهاباش بعد اخر شب برو دنبالشونو

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷
چقد درک میکنم ک بچت کلاس اوله😩

والبته یکماه تعطیلی از قبل از عید تا بعد از عید انگار مغزشون فلش شده

دخترم شیفته ظهره.  ولی بچه ها اصلا قابل برنامه ریزی نیستن

بیخیال بچها از شما بیشتر دلتنگن وقت خواب ک برسه ۷ودش میرن میخوابن

دست راستت رو سر من شوهرم یه هفته س به خاطر دعوایی که مادرش بینمون انداخت از خونه رفته بچه هام دلشو ...

ایشالا عزیزم برمیگرده و قدرتون رو بیشتر از قبل میدونه‌

اول از همه اتاق خوابا بعد سرویس و بعد اشپزخونه تا شب مرتب کن  پذیرایی رو فردا از صب غذاو خورشت ...

ممنونم از برنامه کاملت. 

حتما رو برگه مینویسم

هنوز خیلی درمیاد یا نه تو اتاق میتونی ی کاراییی بکنی خودت

ده جلسه رفتم،هنوز در میاد و نرفتم تو شارژ ولی خیلی خیلی خیلی کم و نازک شده.

ممنونم از برنامه کاملت.  حتما رو برگه مینویسم

خواهش میکنم 

اینجوری راجتر ب کارات میرسی

حدالامکان امشب تا اخر شب تمیز کاریاتو بکن فردا فقط اشپزی و پذیرایی بمونه تا بعدهزظهر یه چرت بزنی تاکاملا انرژی داشته باشی واس اومدنشون

درضمن سفرشون بیخطر انشاالله

اگه با ابجیت راحتی بگو بچها تا شب اینجاباشن میام دنبالشون  با همسرت تنهاباش بعد اخر شب برو دنب ...

از اون لحاظ با هیچ کس راحت نیستم.ولی خب دیگه از خواهر نزدیک تر ندارم.

حالا در مورد این قسمت از برنامه باید بیشتر فکر کنم.

خواهش میکنم  اینجوری راجتر ب کارات میرسی حدالامکان امشب تا اخر شب تمیز کاریاتو بکن فردا فقط ا ...

ممنونم از همدلی و هم راهیت

ممنونم از همدلی و هم راهیت

برقا رو کم کن تا خوب نبینه اونجا رو

هیچ خیانت و دروغی در کار نبوده تو واقعیت رو نمیدونی و اینکه چه کسی معرفی کرده و گفته اینجا هستی تا من بیام صحبت کنم!!!