2777
2789
عنوان

بعد از سه هفته شوهرم داره میاد،بیایید بهم برنامه بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 104 پست
وقتی داره میاد پشت در قایم شو بترسه سکته کنه

🤣🤣🤣

آخی نه اصلا از سوپرایز خوشش نمیاد فشارش میزنه بالا یهو دور از جون واقعی سکته می‌کنه🤦🏼‍♀️

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

به نظرم اولش تنها باشید ایشونم هم خیلی بیشتر خوشش میاد بچه هارو بعد چند ساعت میارید خونه به بچه ها هم بگید کار دارید پدرشونم برای شام میاد که بچه ها هم ناراحت نشن ..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببینم فردا حدودا چه ساعتی میرسه،به خواهرم میگم بیاد بچه هارو ببره خونشون تا شب بریم دنبالشون،پیشنهاد ...

به نظر من نکن این‌کارو. چون ممکنه از اطرافیان حرفهای نامربوط بشنوی

هفته دیگه نوبت لیزر دارم.کاش واسه اون قسمت امروز میرفتم🤦🏼‍♀️

خب مگه نمتونی خودت شیو کنی

خوبه ک تمیز کنی

هیچ خیانت و دروغی در کار نبوده تو واقعیت رو نمیدونی و اینکه چه کسی معرفی کرده و گفته اینجا هستی تا من بیام صحبت کنم!!!
اول اتاقارو مخصوصا اتاق خودتونو تمیز کن لباسا رو بنداز لباسشویی سرویسارو بشور آشپزخونه و پزیراییو تم ...

لباس ها رو شستم. 

ولی بقیه کارها رو مینویسم رو کاغذ تا نیم ساعت دیگه برم دست به کار شم.

از نظر من که شوهر منم زیاد میره میاد. خونه در حد اینگه جارو بکنی و آشغالی روی زمین نباشه. و سینک ظرف ...

ممنونم،دخترم که شیفت ظهر هس،پسرم هم نمیخوابه،ولی خودم باید بخوابم تا شب زود خوابم نبره.

نه مامان دارم نه مادر شوهر🤦🏼‍♀️ ممنون از پیشنهاد ت ،لطفا اگر حوصله ات میشه برام برنامه دقیق تر بگ ...

فردا بچه ها خسته کن تا شب زود بخوابن😁دخترت صبحیه؟اگه صبحیه تا اون از مدرسه میاد خونه تمیزکن ناهارسردستی بخورین اومد استراحت کردتکالیفش انجام بدین عصرم بخودت برس و شام خوشمزه بپز بچه هاهم بعدشام بفرست بخوابن دیگه😂

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍
ببینم فردا حدودا چه ساعتی میرسه،به خواهرم میگم بیاد بچه هارو ببره خونشون تا شب بریم دنبالشون،پیشنهاد ...

عزیزم مگه ریسس جمهور میخواد بیاد شوهرته دوتا بچه داری ازش راحت خونه مرتب باشه چون دیکه ادم خونه رو مرتب میکنه خودتم مرتب باشی کافیه دوست داشتی یه کیک خونگی هن بمز با شوهر بچه هات جنع شین بخورین

ممنون،اگر حوصله داری دقیق تر بگو،برنامه می‌خوام. مثلاً امروز تا عصر چکار ها کنم ،فردا کدوم کار رو پ ...

چقد درک میکنم ک بچت کلاس اوله😩

به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐
فردا بچه ها خسته کن تا شب زود بخوابن😁دخترت صبحیه؟اگه صبحیه تا اون از مدرسه میاد خونه تمیزکن ناهارسر ...

آره اخر شب خوبه بچه ها هم میخوابن

هیچ خیانت و دروغی در کار نبوده تو واقعیت رو نمیدونی و اینکه چه کسی معرفی کرده و گفته اینجا هستی تا من بیام صحبت کنم!!!
به نظر من نکن این‌کارو. چون ممکنه از اطرافیان حرفهای نامربوط بشنوی

خب حرفشون درسته😂🤦🏼‍♀️

البته من بچه هام رو هیچ وقت تنها خونه کسی نفرستادم ولی گفتم اگر فردا برن خونه خواهرم بد هم نباشه.

این قسمتش رو بیشتر فکر میکنم.

دست راستت رو سر من

شوهرم یه هفته س به خاطر دعوایی که مادرش بینمون انداخت از خونه رفته

بچه هام دلشون برای پدرشون تنگ شده

خواهش میکنم برام صلوات بفرستین یا دعا کنید که زود تر با هم آشتی کنیم

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  
نه مامان دارم نه مادر شوهر🤦🏼‍♀️ ممنون از پیشنهاد ت ،لطفا اگر حوصله ات میشه برام برنامه دقیق تر بگ ...

اول از همه اتاق خوابا بعد سرویس و بعد اشپزخونه تا شب مرتب کن 

پذیرایی رو فردا از صب غذاو خورشت وکیک تو درست کن بعد پذیرایی رو مرتب کن و بعدازظهر حتما یه چرت بزن و برو دوش بگیرو ب خودت برس بهترین لباستو بپوس و بچهاتم همینجور مرتب باشین 

اسباب بازی اشکالی نداره بریزه بازی کنه 

فقط اشغال نباشه تو خونه 

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷