2777
2789

سلام خانم ها.

شوهرم مسافرت کاری بوده،بعد از سه هفته فردا شب میاد خونه،لطفا بهم برنامه بدید چه کار ها کنم. 

نظم زندگی ام یه جورایی ریخته به هم. 

یکم از شرایطم بگم تا بتونید برنامه منظم تری بهم بدید.

دخترم کلاس اوله خیلی درس داره،پسرم5سالشه همش

خونه رو با اسباب بازی منفجر می‌کنه.

فقط دو روز پیش رفتم آرایشگاه اصلاح کردم،همین‌ . 

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

به دخترت بگو تکالیفشو انجام بده 

امروز برو خرید خونه رو تمیز کن 

فردام برید حمام و یه غذای خوشمزه درست کن

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرو بفرس خونه مامانت یامادرشوهرت.دختره روهم تااون میاد درساش رو انجام بده کمکش بفرستش اتاقش بعد.بچه ها باید واقعا حریم خصوصی بزارن واس زنوشوهر.خودتم یه لباس خوشکل راحتی بپوش آرایشم کن یه غذا خوشمزه درس کن

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍

خونه رو تا جاییکه میتونی مرتب کن.ولی خودت مهمتر از خونه ای چون مردا ب خود ادم بیشتر توجه دارن تا خونه.ارایش خوب کن لباسی که میدونی خیلی دوس داره بپوش خوشبو و مرتب باش.ی غذای خوبم بپز

به ارایش لایت لباس شیک و اگر میتونیدبچه هارو بذارید خونه مادرتون چند ساعت اول که همسرتون میاد باهم تنها باشید بعد چند ساعت برید دنبال بچه ها مثلا برای شام بچه هارو بیارید خونه اینجوری به نظرم بهتره 

خونه رو در حد متوسط روبه راه کن. غذای خوب بپز و به خودت برس همیییییین

ممنون،اگر حوصله داری دقیق تر بگو،برنامه می‌خوام.

مثلاً امروز تا عصر چکار ها کنم ،فردا کدوم کار رو پیش ببرم. 

کدوم نقطه مهم تره که شاید از دید من دور بمونه

پسرو بفرس خونه مامانت یامادرشوهرت.دختره روهم تااون میاد درساش رو انجام بده کمکش بفرستش اتاقش بعد.بچه ...

نه مامان دارم نه مادر شوهر🤦🏼‍♀️

ممنون از پیشنهاد ت ،لطفا اگر حوصله ات میشه برام برنامه دقیق تر بگو.

میترسم جاهایی رو یادم بره مرتب کنم. 

می‌خوام همه چیز عالی باشه.

ممنون،اگر حوصله داری دقیق تر بگو،برنامه می‌خوام. مثلاً امروز تا عصر چکار ها کنم ،فردا کدوم کار رو پ ...

اتاق خوابت رو تمیز و آماده کن

خودتم برو اپیلاسیون

هیچ خیانت و دروغی در کار نبوده تو واقعیت رو نمیدونی و اینکه چه کسی معرفی کرده و گفته اینجا هستی تا من بیام صحبت کنم!!!
به ارایش لایت لباس شیک و اگر میتونیدبچه هارو بذارید خونه مادرتون چند ساعت اول که همسرتون میاد باهم ت ...

ببینم فردا حدودا چه ساعتی میرسه،به خواهرم میگم بیاد بچه هارو ببره خونشون تا شب بریم دنبالشون،پیشنهاد خوبی بود. 

ولی بیشتر از من بچه ها دلتنگشن.

نه مامان دارم نه مادر شوهر🤦🏼‍♀️ ممنون از پیشنهاد ت ،لطفا اگر حوصله ات میشه برام برنامه دقیق تر بگ ...

اول اتاقارو مخصوصا اتاق خودتونو تمیز کن لباسا رو بنداز لباسشویی سرویسارو بشور آشپزخونه و پزیراییو تمیز کن 

فردام فقط به خودت برس 

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
ممنون،اگر حوصله داری دقیق تر بگو،برنامه می‌خوام. مثلاً امروز تا عصر چکار ها کنم ،فردا کدوم کار رو پ ...

از نظر من که شوهر منم زیاد میره میاد. خونه در حد اینگه جارو بکنی و آشغالی روی زمین نباشه. و سینک ظرفشویی تمیز باشه قبوله برا آقایان. یه دستمال بکش روی میزهات .یه آرایش ملایم

غذای مورد علاقه ی آقای شوهر و اینکه اگه تونستی فردا بعدازظهر نذار بچه ها بخابن که شب زود تر بخابن و بتونی برای شوهرت وقت بذاری..وقت گذاشتن رو از هرلحاظ گفتم

اتاق خوابت رو تمیز و آماده کن خودتم برو اپیلاسیون

هفته دیگه نوبت لیزر دارم.کاش واسه اون قسمت امروز میرفتم🤦🏼‍♀️