2777
2789

توی. فامیل ما خواهرم و توی فامیل شوهرمم

خواهر شوهرم و مادرشوهرم همه از دستشون عاصی ان 

یه کاری هم میکنن که طرف به غلط کردن بیفته 

و از مواضع به حقشون کوتاه بیان 

فقط از ترس زبووووونشون 😭

آدم های این مدلی رو کاملا حذف کردم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانواده شوهرم کلا کارشون اینه منکه سالهاست قطع رابطه کردم راحتم شکر خدا ولی در حد دعوا با فامیلاشون پیش رفتن با کاراشون اونا ازشون شکایت کردن دادگاه میرن🙄😑

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
دقیقا زن عموی منم  ولی بعدا چند مدت از چشم همه میوفتن  استارتر یه صلوات میفرستی که آبروم ...

اصلا ازش خوشم نمیاد

چشم گلم

اَللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلی‌مُحمّدٍوَآلِ‌مُحمّدوَعَجل‌فَرَجَهُم

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛

خودم رشته ام مرتبطه ب روان شناسیه 

بسیار اندر بسیار روی تربیت فرزندانم تلاش داشتم 

اوایل همسرم باهام همراهی میکرد 

ولی اینقدر خانواده شوهرم توی گوشش خوندن خوندن خوندن 

که دست آخر شوهرم الان کارش شده کتک کاری بچه 😭