2777
2789
عنوان

عفونت شدید گوش

10798 بازدید | 19 پست

سلام لطفا راهنماییم کنید، گوشمو با گوش پاک کن خیلی خاروندم بعد فرداش گوش درد و گوشم کیپ شد ، رفتم دکتر با ساکشن جرماشو کشید تا شب خوب بودم فرداش گوشم عفونت شدید گرفت با درد شدید با خون و چرک، دوباره رفتم ساکشن و بهم یه عالمه امپول و پنی سیلین داد ، خودم سرخود اموکسی کلاو و آزیترومایسین هم خوردم ، ولی بازم گوشم پر از عفونت و ترشحه 

لطفا اگه میدونید بگین چیکار کنم ، آبروم رفته از بس که هیچی نمیشنوم

ای خدااااااا😭😭😭منم دیگه نمیدونم چیکار کنم.هرچقد دکتر رفتم میگن هیچیش نیست.اما اونقد میخاره که نگو

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

سلام یه راه کار ساده اما اساسی.‌..

یک تیکه زغال بزار گداخته و قرمز بشه بنداز تو یه شیشه رب که ته اون رو با زغال خاموش پوشاندی...

بعد گوش ت رو بگیر تا با گرمای زغال عفونت گوش ت خوب شه البته هر چی مداومت داشته باشی زودتر خوب میشی...

اینو یه دکتر طب سنتی گفت!!!

❤❤❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید مثل من عفونت قارچ گوشی داری که هیچوقت درمان نمیشه باید مواظب باشی و شش ماه باید قطره گوش استفاده کنی که خوب شه

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
سلام یه راه کار ساده اما اساسی.‌.. یک تیکه زغال بزار گداخته و قرمز بشه بنداز تو یه شیشه رب که ته او ...

به یکی از بچه های نی نی سایت گفتم و انجام داد بعد نوشته بود خدا خیرت بده مثل آب رو آتیش بود برام

❤❤❤
شیشه رب که ته اون رو با ذغال  خاموش پوشاندب یعنی چجوری؟

یعنی چند تا تیکه زغال خاموش بنداز داخل شیشه رب بعد زغال گداخته بنداز روشون و گوشت رو بزار دم شیشه تا ّاز حرارتش عفونت کمتره و گوش ت خشک شه...

اگه زغال گداخته بیافته کنار شیشه و یا ته شیشه شیشه می ترکه ‌..حتما باید روی زغال خاموش باشه

❤❤❤

وای خدای من! این چه راهکارهاییه! عزیز شما باید برید دکتر!!!!! لطفا اگر همچین مشکلایی دارید اینجوری پشت گوش نندازید

این سایت دکتر بیاضیانه که متخصص گوش و حلق و بینیه! حتما شماره تماسش رو پیدا کنید وقت بگیرید ازش https://enttehran.com/

ای خدااااااا😭😭😭منم دیگه نمیدونم چیکار کنم.هرچقد دکتر رفتم میگن هیچیش نیست.اما اونقد میخاره که نگو

منم همینطورم انقد میخارونم که هر چند روز یه بار بیرون سوراخ گوشم زخم میشه و عفونت میکنه داره یه سال میشه😩😩😩

شما چیکار کردین؟ بهتر شدین؟؟