2777
2789
عنوان

از بس گریه کردم اینجوری شدم خطرناکه یانه😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 28 پست
نگو اینطور فداتشم...هرجیری ک باعث میشه اینطور فکر کنی بزن کنار..هیچ چیز مهم ترازخودت نیس

عزیزم. شوهرمه که نمیتونم‌جدا بشم

چون هیچ پشتوانه ندارم

فقط با حذف اون اروم‌میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن عزیزم کسایی که شوک عصبی بهشون وارد میشه حس میکنه یه چیزی تو گلوش گیر کرده نمیتونه نفس بکشه حس میکنه لحظه آخرشه ببخشید اولین چیزی بود که به ذهنم رسید تو گوگل سرچ کن مشخصاتش میاد

عزیزم. شوهرمه که نمیتونم‌جدا بشم چون هیچ پشتوانه ندارم فقط با حذف اون اروم‌میشم

برای حذفش باید قوی باشی اینجوری با این ضعف کاری از دستت ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌برنمیاد

🥴امضام نمیاد 
غمباد گرفتی عزیزم گریه خوبه ولی نه زیادش الان برو یه دمنوش؛ گل گاوزبون اسطخودوس سنبل اطیب دم کن بخ ...

نمیشه به هیچ وجه نمیشه

من بی کس ترین آدم روی زمینم

فقط مرگ آرومم میکنه

عزیزم. شوهرمه که نمیتونم‌جدا بشم چون هیچ پشتوانه ندارم فقط با حذف اون اروم‌میشم

الهیییی😔😔خب بشین باهاش حرف بزن بگو دردت چیه..چرا اینطور میکنی..ن اینکه بخوای خودتو نابود کنی..بخدا هیچ چیزی جز خودت مهم ترنیس😊

اصلا دست خودم نیست همینطوری اشکام میاد دارم میمیرم

اینطوری نگو 

غم و غصه برای همه هست 

پس بشین حسابی خودتو تخلیه بکن 

میتونی مشکلاتت رو کاغذ هم بنویسی بعد پاره کنی بندازی سطل آشغال 

آروم باش فقط هیچ چیزی مهم تر از سلامتی نیست خودتو اذیت نکن 

کار در منزل با گوشی سراغ دارم هرکی خواست درخواست بده بهش آیدی بدم

هزینه ثبت نام داره؟

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
نمیشه به هیچ وجه نمیشه من بی کس ترین آدم روی زمینم فقط مرگ آرومم میکنه

تو خدا رو داری عزیزم اینجوری نگو

ماها هر کدوممون به یه نحوی درگیر مشکلات هستیم

از خیلی کاربرا شنیدم که با دل شکسته دعای نادعلی رو ۷ بار خوندن و خدا گره های کور زندگیشون رو باز کرده 

امتحان کن عزیزم اگه چیزی به صلاحته درست میشه

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
کار در منزل با گوشی سراغ دارم هرکی خواست درخواست بده بهش آیدی بدم

بگو بی زحمت

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
نه 

درخواست دادم💕

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)