2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه! مردی که به مادرش احترام میذاره به منم احترام خواهد گذاشت یکی از دلایل انتخابم همین بود!

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

عاشق کل خانواده شه کلا گرمن با هم ، هر روز دو سه بار با مامانش تلفنی حرف میزنه احوالپرسی میکنه ، تقریبا یه روز درمیون سر میزنه ، کاری مشکلی داشته باشن کمک حال همن یه دونه خواهر داره

برای من مشکلی پیش نیومده که مسببش رابطه با خانواده اش باشه ، اونی که باید باشه هست و کم نمیذاره تو زندگی

عجب 

الحمدلله بود .شکر خدا فهمید خانواده اش فقط برای سواری گرفتن ازش باهاش رابطه داشتن. تا گفت پول تعطیل اونام گفتن شیرم حرومت. داداشی به اسم تو ندارم. پدرشم گفت از خونه ی من گمشید بیرون ریختِ فلان و بهمانتون رو نبینم. وسلام. مام اومدیم.چند روز اول خیلی گریه میکرد ولی بعد خوب شد

ببینید خانوادش خوبن خب؟ البته در حد آشناییه هنوز و تا اینجایی که فهمیدم خانواده مذهبی و آروم و خوبی هستن ولی پسره خیلی طرفدار مامان و آبجیاشه. یه بار حرف آبجیش پیش اومد یَک قشقرقی به پا کرد که نباید اسم خانوادمو بیاری

اینکه به مادرش احترام بزاره و کمک حالش باشه از نظر من اصلا ایرادی نداره و باید هم باشه حتی اگه ببینم خودش به فکر نیس یاد آوری می کنم ولی اینکه همه چیز و به مادرش بگه و مطیع حرف اون باشه نه . اینا با هم فرق داره . خدا رو شکر همسر من احترام میزاره ولی خبر چین مطیع نیست

خانواده دوستی خیلی خوبه به شرطی که خانواده منسجم باشه و اتحاد داشته باشن. آدم حسابی باشن. اینجوری باشه که پشت هم باشن. به هم ارامش بدن اینجورس ادم دلش میخواد جونشم برای خانواده اش بده

الحمدلله بود .شکر خدا فهمید خانواده اش فقط برای سواری گرفتن ازش باهاش رابطه داشتن. تا گفت پول تعطیل ...

مثل شوهر من

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

ببینید خانوادش خوبن خب؟ البته در حد آشناییه هنوز و تا اینجایی که فهمیدم خانواده مذهبی و آروم و خوبی ...

پس اگه اینجوریه فردا پس فردا اونا رو بهت ترجیح میده. اشتباه منم این بود که همسرم رو دیدم که خیلی به فکر خانواده اش هست. احترامشون رو داره. هواشون رو داره خوشحال بودم که آفرین به پدر و مادری که این پسر رو تربیت کردن. ولی اشتباه کردم. این همسرم بود که به اونا و محبتشون وابسته بود و برای این محبت خواهی باج میداد. وقتی من اومدم تمام پس انداز و زمین ارثی ام رو گذاشتم و وقتی دید بدون چشم داشت این کارو میکنم بهم اعتماد کرد و من تمام خرج هایب که برای خانواده اش میکرد رو قطع کردم به مرور و این باعث شورش شد. دیگه اون پسر رام و دست و دلباز رفته بود. اشتباهم این بود که فقط شوهرم رو دیدم. خانواده اش رو ندیدم که هوای بچه شون رو دارن یا نه؟! شمام دقت کن این تعصب و دوست داشتن فقط مال این آقاست یا خانواده اش هم همین طورن .و اینکه اصلا طبیعی نیست اینقدر حساسیت