اخه تازه ۳۰ فروردین انتقال دادی زوده زودپز که نیست عزیزم مطمئن باش میگیره تا بگیره یه کمی هم بی خیال شو استرس جلوی کار رو میگیره بسپار دست خدا انشالله به زودی خبر خوش بشنویم ازت
نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
اخه تازه ۳۰ فروردین انتقال دادی زوده زودپز که نیست عزیزم مطمئن باش میگیره تا بگیره یه کمی هم بی خیال ...
اخه من بار دومم اون موقع که جنین سه روزه بود روز ۸ بیبی مثبت شد ولی قلبش تشکیل نشد😪الان بلاسته نباید رودتر بیبی مثبت بشه علائم اصلا ندارم هیچی خدایا به دادم برس
اخه من بار دومم اون موقع که جنین سه روزه بود روز ۸ بیبی مثبت شد ولی قلبش تشکیل نشد😪الان بلاسته نبای ...
اینجوری که تواسترس داری نمیشه توکل کن به خدا همیشه تصویر سازی کن بچت بغلته و حامله میش و خوشحال، بخواهی منفی فکر کنی مطمئن باش نمیشه مثبت فکر کن بی خیال شو در کمالی بی خیالی جور میشه. پاشو قران بخون، توسل کن به خانم زهرا، از ته دلت نذر کن، برو امامزاده، فقط دعا کن و توسل ولی بیخیال باش بگو شد ، شد نشد هم که نشد تجربه کردم میگم
نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم