2777
2789
عنوان

ای وی اف

211 بازدید | 20 پست

سلام یکی به دادم برسه کلی سوال دارم انتقال بلاست داشتم ۳۰ فروردین ۷ انتقالم بیبی چکم منفی شده😥😥😥دیگه واقعا خسته شدم

تعداد رای : 6
نظرسنجی
مثبت
5
83%
منفی
1
16%

اخه تازه ۳۰ فروردین انتقال دادی زوده زودپز که نیست عزیزم مطمئن باش میگیره تا بگیره یه کمی هم بی خیال شو استرس جلوی کار رو میگیره بسپار دست خدا انشالله به زودی خبر خوش بشنویم ازت

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
اخه تازه ۳۰ فروردین انتقال دادی زوده زودپز که نیست عزیزم مطمئن باش میگیره تا بگیره یه کمی هم بی خیال ...

اخه من بار دومم اون موقع که جنین سه روزه بود روز ۸ بیبی مثبت شد ولی قلبش تشکیل نشد😪الان بلاسته نباید رودتر بیبی مثبت بشه علائم اصلا ندارم هیچی خدایا به دادم برس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من بار دومم اون موقع که جنین سه روزه بود روز ۸ بیبی مثبت شد ولی قلبش تشکیل نشد😪الان بلاسته نبای ...

اینجوری که تواسترس داری نمیشه توکل کن به خدا همیشه تصویر سازی کن بچت بغلته و حامله میش و خوشحال، بخواهی منفی فکر کنی مطمئن باش نمیشه مثبت فکر کن بی خیال شو در کمالی بی خیالی جور میشه. پاشو قران بخون، توسل کن به خانم زهرا، از ته دلت نذر کن، برو امامزاده، فقط دعا کن و توسل ولی بیخیال باش بگو شد ، شد نشد هم که نشد تجربه کردم میگم

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
اینجوری که تواسترس داری نمیشه توکل کن به خدا همیشه تصویر سازی کن بچت بغلته و حامله میش و خوشحال، بخو ...

ممنون عزیزم ایشالاه خدا دامن همه منتظر هارو سبز کنه منم اگه لیاقت دارم یه گوشه چشمی هم به  من نگاه  کنه

ممنون عزیزم ایشالاه خدا دامن همه منتظر هارو سبز کنه منم اگه لیاقت دارم یه گوشه چشمی هم به  من ن ...

عزیزم معجزه خدارو وقتی میبینی که اصلاباورت نشه،من حس ششمی هستم و مطمعنم به زودی زود باردارمیشی 

عزیزم معجزه خدارو وقتی میبینی که اصلاباورت نشه،من حس ششمی هستم و مطمعنم به زودی زود باردارمیشی 

ایشالاه خدا از دهنت بشنوه ۷ ساله منظرم ۷ باز سقط داشتم دستم از همه جا کوتاه شده هر بار که خوردم زمین یکم نا امید تر بلند شدم