2777
2789

اگه شما هم اینجور بودید و خوب شدید بگید چیکار کردید؟

خسته شدم هر وقت میخوابم همش کابوس میبینم یا خواب جن و جادو و ...میبینم تقریبا از ۱۶_۱۷سالگی تا الان همینه اوضاعم واقعا خسته شدم ،از خواب که بیدار میشم به جای اینکه سر حال باشم بدتر خسته شدم

دعایی چیزی نگرفتی برا خودت؟

قران بزار بالای سرت 

سوره بخون قبل خابت 

صلوات بفرست 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر مربوط به استرسه منم اینجور بودم

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  
خب چیکار کردی

رفتم روانشناس با دستگاه حلش کرد

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  
در موردش مطلب نمیخونم کلا همش خوابای وحشتناک میبینم خواب جنگ ،فرار،جن،زخمی شدن اعضای خونوادم و ....

ناخودآگاه اینها تو افکارته 

و جایگزینی هم در موردش نداری 

ممکن امروز فکر نکنی ولی دیروز یا چند روز پیش به صورت غیرارادی ذهنت بهش فکر کرده...... 

از نظر علمی خوابهایی ک میبینیم بیشترشون از ناحوداگاهمون نشات میگیرن یه سری ترسهایی میدونیم داریم ولی حتی ممکنه فکرم نکنیم بهشون یا یه سری داستانای نیمه تموم زندگیمون ک باعث میشه خواب ببینیم

خلاصه ذهن همیشه کارمیکنه و وقتی شما میخوابی دگ کسی نیست ک کنترلش کنه و این ذهنه هرچی ناخوداگاهِ داره رو مرور میکنه

زیاد ترس نداره در کل

از منم به تو نصیحت هی نرو تعبیر خواب ببین تعبیر خوابایی ک میبنی زندگیو سخت تر میکنه🤝🏻❤

من نظر کرده خداوندم🧚🏻‍♀️💕