2777
2789

دیروز رفتم دکتر عفونت قارچی داشتم از خارش و سوزش لبه‌های داخلی واژن کلافه شدم.دکتر فقط فلوکونازول و مترونیدازول داد اخرم گفت خارش داری اطرافش گفتم اره این پماد ان ان رو داد.

ولی پماد واژینال نداد.سوالم اینه که پماد ان ان رو میتونم به قسمت داخلیه لابیا و کلیتوریس بزنم که سوزش و التهاب داره؟

من ک زدم چیزیم نشد خوب شدم. 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بزن همون دم درجا خوب میشی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

یعنی فقط برای پوست اطرافه؟ اخه اونجاها ک خارش نداره ،منظورم جایی که مو در میاد البته ببخشید

بزن درجا خارشو تسکین میده 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
یعنی فقط برای پوست اطرافه؟ اخه اونجاها ک خارش نداره ،منظورم جایی که مو در میاد البته ببخشید

اره بزن کامل به همه جاش عالیه من زدم هزار بار چیزی نمیشه فقط خوبت میکنه

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
من ک زدم چیزیم نشد خوب شدم. 

ببخشید میپرسم کجا زدید دقیقا؟ من موندم توی لابیا و اونجایی که سوراخ ادرار هست داخل واژن میشه یا جزو موضعی میشه 🙈 دقیقا همون قسمت خط وسط خیلی میسوزه

یعنی اون قسمت خط وسط که سوراخ ادارم هست داخلی نیست!؟  از ترس اینکه بدتر نشم دارم تحمل میکنم😢

از سوراخ بری اون ور میشه داخل این ورش خارج😆

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
ببخشید میپرسم کجا زدید دقیقا؟ من موندم توی لابیا و اونجایی که سوراخ ادرار هست داخل واژن میشه یا جزو ...

فک کنم پماد بیشتر واسه خارشه. من ب اونجا نزدم 😅 اطرافش و بخش های بیرونی زدم. خیلی خارش داشتم. چن باری زدم بهتر میشد ولی باز خارش کامل رفع نمیشد دیگ کلا ولش کردم خودش خوب شد 😂