2777
2789
عنوان

تنوع طلبی آقایون

8918 بازدید | 80 پست

این موضوع که مرد ها بیشتر از زن ها تنوع طلبی رو دارن، میدونم. اما خب چقدر بیشتر؟ این تنوع طلبی چقدر در زندگی مشترکشون تاثیرگذاره؟ اگر یه آقا، خانمی رو ببینه، چقدر میتونه تاثیرپذیر باشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنوع طلبی از چه نظر ؟ 😶 

این خودش میتونه یه تلقین منفی و بیجا باشه برای آقایون 

هر چیزی میشنوید رو با قطعیت بیان نکنید 

من شنیدم که مردها بیشتر بصری هستن برای حفظ بقای انسان و ادامه نسل بشر  اینجوری افریده شدن 

دیگه نمیدونم چقد راست باشه 😂😶 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

این یه حرف بیخوده که واسه توجیه خراب بازی مردا زده میشه

آدمیزاد چه زن چه مرد ذاتا تنوع طلبه،ولی میتونه کنترلش کنه

و در کل،آدم اگه یکیو دوس داشته باشه و متعهد باشه بهش نگاهش جای دیگه نمی چرخه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

یعنی تمایل به خانم های دیگه دارن؟ خب چرا اینطوره؟ 

چون قبل که قبل مرد بودن نر هستن کنترل غریزه سخته واسه همه راحت نیست ربطی به آقا یا خانم بودن هم نداره به نظرم ولی مردا بیشتر حس مالکیت رو دوست دارن میخوان همه رو داشته باشن برا همین هر کدوم پادشاه میشد اکثرا حرمسرا میزدن با زنهای زیاد 😂

چیکار میکنی اتقد راضیه بهت؟

خب تو سک س ببخشیدا از خودش بیشتر ح ش..... تر میشم و حسابی همه جوره حال بش میدم چه تو روابط زناشویی چه تو بقیه روابطمون چون همه چی که سک س نیست بعضی وقتا حال روحیشون خرابه که نمیشه بری سراغ سک س باید بلد باشی چجوری دلداریش بدی

عشق همینجاست میگم . حقیقت اینجاست میگم . دوسِت دارم راست میگم 
چون ی جاهایی نادیده گرفته شدن یا از نظر س ک س ارضا نشدن منشائ همه این خیانتا س ک س فقط فقط 

برای اینکه از این نظر ارضا بشن، یه خانم ممکنه نتونه از نظر فیزیکی جوابگو باشه؟ یعنی ممکنه خصوصیات فیزیکی زن و مرد طوری باشه که به هم نخوره و زن نتونه به ارضا شدن مرد کمک کنه؟