2777
2789
عنوان

رابطه باکسی که دوستش ندارم

788 بازدید | 13 پست

بچها من ی سال خورده با کسی وارد رابطه شدم . اولاش خوب بودیم باهم .ولی بعدش ازشهرمون رفت و دیگ هم نیومد که ببینتم . کم کم حسم از دست دادم نسبت بهش . و اینم بگم  دوست دارم تنها باشم ی مدت ولی هرچی بهش میگم بیشتر میچسبه بهم زنگو پیام . میدونمم برا ازدواج فعلانمیتونه بیاد ولی قصدشو داره و اینکه دوسم داره . ولی خب میخام رابطمو تموم کنم . بچها بنظرتون گناه نداره اخه من هم دلم واسش میسوزه هم اینکه میترسم اهش بگیرتم . هم اینکه واقعا رو اعصابم هست . و اینم بگم قبلا یکی دیگرو دوس داشتم و افسردگی دارم ازون موقع . 

بنظرتون چیجور رابطمو تموم کنم .بنظرتون گناه نداره؟ چیکارکنم نیاد دوربرم.و اینکه نمیتونم بگم بهش که رو اعصابم یا هرچی میترسم دلش بشکنه . 

تورو خدا منطقی جوابم بدید . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی بدون در نظر گرفتن علاقه با هر کسی که از کنارتون رد میشه وارد رابطه میشین همین میشه شاید اون بدبخت بهت دلبسته وقتی دوسش نداشتی چرا باهاش رل زدی ؟؟!!

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤

از من میشنوی برای هیچ احدی دل نسوزون

خصوصا کسایی که میچسبن و حس گناه رو میخوان بهت بدن

الان احتمالا تو سنی هستی که به سختی این حرفو میپذیری

حس گناه کدومه

گناه اینه رابطه رو الکی کش بدی

مطمئن باش بعدا از دست اینجور افراد نمیتونی خلاص شی

بعدا که دلبستگی رو ایجاد کردی حق نداری اعتراض کنی

چون مقصر اصلی شمایی

آدمِ اَمنِ آدم‌هـا باشیـم 🌱
از من میشنوی برای هیچ احدی دل نسوزون خصوصا کسایی که میچسبن و حس گناه رو میخوان بهت بدن الان احتمال ...

منم همینو میگم همه قضاوتم دارن میکنن بخدا باترس اومدم نوشتم 

من تقاصشو خیلی دادم . بخاطرهمین اومدم اینجا نوشتم 

منم همینو میگم همه قضاوتم دارن میکنن بخدا باترس اومدم نوشتم  من تقاصشو خیلی دادم . بخاطرهمین ا ...

خب تمومش کن

دیگه رابطه رو کجدار مریض ادامه نده

چون دودش قطعا تو چشم خودت میره

الکی تو رابطه میمونی اونم فکر میکنه لابد دوسش داری

پس فردا داستان درست کرد گله و شکایت کنیا

اصلا توهین نکن و باهاش بدحرف نزن چون شرایط بدتر میشه

ببین هرچی صحبت راجع به تاوان و اینا گفتن رو فراموش کن

پسری ک پاپیش نذاره رو باید ترک کرد و تمام و الا تو ضرر میکنی ن اون

بهش بگو در حال حاضر صلاح نمی‌بینم ارتباط غیر رسمی مون ادامه داشته باشه سن من دیگ سن ازدواجه ن دوستی 

از من میشنوی برای هیچ احدی دل نسوزون خصوصا کسایی که میچسبن و حس گناه رو میخوان بهت بدن الان احتمال ...

اره خیلی بد پیله هستو بهم میچسبه . یکم مغزمو راحت نمیزاره . دوساعت گوشیمو میزارم کنار میام میبینم صدتا پیام داده که تو حواست نیستو تو فلانی تو چنانی خیلی بد خستم گرده 

از ی لخاظ دیگ عابرومو تو شهرم برده شهر کوچیکی هستیم به همه گغته بامنه 

خب تمومش کن دیگه رابطه رو کجدار مریض ادامه نده چون دودش قطعا تو چشم خودت میره الکی تو رابطه میمون ...

خب چی بگم  به زبون خوش میگم پیامم نده ی مدت صب‌بیدار میشم میبینم زنگ زده 

ببین هرچی صحبت راجع به تاوان و اینا گفتن رو فراموش کن پسری ک پاپیش نذاره رو باید ترک کرد و تمام و ا ...

ببین میگ میخام‌بیام جلو ولی اخه خیلیی ادم ولخرجیه ادمی نیست بتونه پول جمع کنه ‌ کارمیکنه ولی خرجم زیاد میکنه . همش تو فاز تیپ زدنو فلانع . اخه من اصلا از همچین ادمی خوشم نمیاد . از اولم اینجور نبود بعد شد 

از ی طرفم دوست دارع میترسم دلش بشکنه یا بیاد جلو خونمون یاهرچی

ببین میگ میخام‌بیام جلو ولی اخه خیلیی ادم ولخرجیه ادمی نیست بتونه پول جمع کنه ‌ کارمیکنه ولی خرجم زی ...

این افراد عزت نفس ندارن عزیزم

کسی که انقدر بیکاره از صبح تا شب میچسبه بهت یعنی مهارتی در رابطه با ارتباط سالم بلد نیست

اگر ادامه بدی بله ابروتم میبره

خطتتو عوض کن

اصلا جواب نده

من چیزی که تو اطرافم دیدم اینجور ادمای سمی رو اگر حذف نکنی برات دردسر میشن دیگه خودت میدونی