سلام خانوما
من همین الان مراسم عروسیم تموم شد و با وجود خستگی و نارحتی زیادم بابت انتخاب افتضاح ترین ارایشگاه تهران تصمیم گرفتم براتون تاپیک بزنم ک کسی اشتباه منو تکرار نکنه
اومدم از تجربم برای عروسا بگم تا جایی ک میتونم کمک کنم دیگه کسی مثل من گول این آدمای چرب زبون و بدقول رو نخوره (چون تنها هنرشونم همین بود که فقط چرب زبونی کنن تا نتونی چیزی بگی و اعتراض کنی)
ارایشگاه فرشته آرا نازی آباد جایی که از روزی که قرارداد بستیم دروغ گفتن تا روزی ک کارم اونجا تموم شد
میکاپ ارتیستشون اصلیشون ک کار عروس انجام میده همون صاحب آرایشگاه ( نمیخوام اسمشو ببرم) به شددددت بداخلاق و گند دماغ و انرژی منفی
طوری ک اگه خودمو کنترل نمیکردم تو قشنگترین روز زندگیم اشکمو درمیورد ( به جای اینکه به عروس حس خوب بده تا استرسش کم شه بدتر بهم گیر میداد و غر میزد و به حرفم توجه نمیکرد😔)
ینی هر چقدر از بداخلاق بودن و منفی بودن این خانم بگم کم گفتم طوری ک پرسنلش هم مدام پشت سرش حرف میزدن و ازش میترسیدن
بعدم مهمترین چیز اینکه با اون همه ادعاشون میکاپم تا اخر مراسم نموند و دو سه ساعت بعد کامل ارایشم ماسید و برق افتاد و خراب شد 🤦♀️
لطفا اگ ذره ای پولتون ، وقتتون ، حسی ک تو روز عروسی دارین براتون مهمه این ارایشگاهو انتخاب نکنید از صد قدمیش هم رد نشین
تمام