2777
2789
عنوان

تجربه من از آرایشگاه عروسیم☹️❌️

3018 بازدید | 16 پست

سلام خانوما

من همین الان مراسم عروسیم تموم شد و با وجود خستگی و نارحتی زیادم بابت انتخاب افتضاح ترین ارایشگاه تهران تصمیم گرفتم براتون تاپیک بزنم ک کسی اشتباه منو تکرار نکنه

اومدم از تجربم برای عروسا بگم تا جایی ک میتونم کمک کنم دیگه کسی مثل من گول این آدمای چرب زبون و بدقول رو نخوره (چون تنها هنرشونم همین بود که فقط چرب زبونی کنن تا نتونی چیزی بگی و اعتراض کنی)

ارایشگاه فرشته آرا نازی آباد جایی که از روزی که قرارداد بستیم دروغ گفتن تا روزی ک کارم اونجا تموم شد

میکاپ ارتیستشون اصلیشون ک کار عروس انجام میده همون صاحب آرایشگاه ( نمیخوام اسمشو ببرم) به شددددت بداخلاق و گند دماغ و انرژی منفی

طوری ک اگه خودمو کنترل نمیکردم تو قشنگترین روز زندگیم اشکمو درمیورد ( به جای اینکه به عروس حس خوب بده تا استرسش کم شه بدتر بهم گیر میداد و غر میزد و به حرفم توجه نمیکرد😔) 

ینی هر چقدر از بداخلاق بودن و منفی بودن این خانم بگم کم گفتم طوری ک پرسنلش هم مدام پشت سرش حرف میزدن و ازش میترسیدن

بعدم مهمترین چیز اینکه با اون همه ادعاشون میکاپم تا اخر مراسم نموند و دو سه ساعت بعد کامل ارایشم ماسید و برق افتاد و خراب شد 🤦‍♀️

لطفا اگ ذره ای پولتون ، وقتتون ، حسی ک تو روز عروسی دارین براتون مهمه این ارایشگاهو انتخاب نکنید از صد قدمیش هم رد نشین

تمام

منم از ارایشگام خاطره خوبی ندارم با ارایشگر گوهم ولی من خوزستانم

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد گرف

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

باشه حالا برو کارا مهم تری دارید استراحت کن دیگه گذشت رفت ارایش😁مبارکا باشه عروس خانم یاد شب عروسی خودم افتادم 🥺😁

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

منم میکاپ بله برونم افتضاااح بود

فیلممو میبینم حالم بد میشه 

خیلی بد درستم کرد

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!