2777
2789
عنوان

شوخی های خرکی شوهرا

102 بازدید | 8 پست

شوهراتون چه شوخی های خرکی انجام داده یا میده؟

شوهر من یهو محکم میزنه به پشتم خجالتم خوب چیزیه اینم شانس مایه

چه موجود وحشتناکی است آدمی که تمام وکمال خودش را قبول داشته باشد!

وا خب بزنه😐

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من کارم میگیره اونم محکم 😐 تازه از لپم 🤭😐 

هرچی بهش میگم نکن این کارو میگه از بس دوست دارم خرسی میشم نمیتونم تحمل کنم 🤭😑 برای همین این کارو میکنم 😂

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
هیچ وقت شوخی نمیکنه

مگه میشه 😐؟!!!!!:»

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

انقد لپامو گاز گرفته دو طرف صورتم جای دندوناش مونده و لک شده رفتم دکتر میگ نمیره مگ اینک پاکسازی کنی 

بدترین شوخیش اینه صبحا ک خابم بیاد هیکلشو بندازه رومن تا بیدار بشم یبار تا مرز خف شدن رفتم 

مثلا منو میزاره رو پاهاش میبره بالاااا بعد ی دفه ول میکنه پایین با شکم میام رو زمین دنده هام خورد میشه😂

جدیدنا یاد گرفته از سرکار ک میاد اگ ی ثانیه ازش غافل بشم میره ظرف نمک خالی میکنه تو غذام ک شور بشه نشه خورد بره غذای بیرون بگیره...نه اینک بگ دستپختم بده نه فق برا اینک حرصه منو در بیاره بهم بخنده اخرشم بوصم کنه بگ چی دوس داری برات بگیرم 😐

مرررررریضه کلاااااااااا 😐😑

انقد لپامو گاز گرفته دو طرف صورتم جای دندوناش مونده و لک شده رفتم دکتر میگ نمیره مگ اینک پاکسازی کنی ...

خدا صبرت بده این دیگه خیلی رو مخه

چه موجود وحشتناکی است آدمی که تمام وکمال خودش را قبول داشته باشد!