2777
2789
عنوان

همونم ک گفتم مادرنامزدم به مامانم برای گواهی هایمن تماس گرفت..

| مشاهده متن کامل بحث + 2538 بازدید | 74 پست
وای عزیزم مث من ک گریه نمیزاره حرف بزنم موقع ناراحتی . پسر خاله دختر خاله اید؟

نه عزیزم، مادر نامزدم همسایه و رفیق صمیمی مامانم بود، و من از بچگی خونه اونا بودم تقریبا.بهش میگفتم خاله جون

به مادر نامزدم نتونسم بگم اون لحظه... به نامزدم گفتم بهتر میتونسم حرفامو بگم

میزاشتی آروم شی بعد

حالا هم عیبی نداره 

رابطتونو بخاطر مادره بهم نزن

اگه واقعا پسر خوبیه

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا تو اینستا پست بود همه پسرا نوشته بودن ما واسه همین مهریه میدیم بعد با ماشین ک گواهی میگیرن از م ...

واقعیت جامعه ما همینه 

مردامون هنوز تو فاز سنتی هستن موقع دوستی و رفع نیازشون روشنفکر ب وقت ازدواج اما …

والا تو اینستا پست بود همه پسرا نوشته بودن ما واسه همین مهریه میدیم بعد با ماشین ک گواهی میگیرن از م ...

والا من مهریه ام رو گرفتم از شوهر سابقم ۸۰۰ تا سکه هم مهرم کرده بود باکره هم نبودم خودشم میدونست اومد خواستگاربم 

خدایا شکرت
تورو خداخیلی تحت تاثیر اینجا نباش!  بنظرم تا همون حدی که به مادرشوهرت گفتی واونم معذرت خواهی ک ...

نمیدونم یهوچرا انقدر برام سخت بود اون حرفا.. سیستم عصبیم بهم ریخت تعادل روانی نداشتم بعد اون حرف.. نامزدمم خودش میدونه چقدرر مادرشو دوس دارم خیلی برام عزیز بود.. ولی دیگ قاطی کردم امشب😭😔

منم خودم قبلا رفته بودم گرفته بودم قایمکی همونو فقط به شوهرم نشون دادم که نوشته بود ارتجاعی هرچقدم ب ...

منم یکی دو روز قبل صیغه رفتم اتفاقا ب دکتر گفتم هم برا خانواده شوهرم می‌خوام هم خودم ولی جفتش دست خودمه ب کسی ندادم فقط شوهرم در جریانه ک بعدها بهش گفتم

منم بدم میاد از این موضوع بخاط همین به نامزدم گفتم اگه براتون مهمه برم بگیرم نشون مادرت بدی اما اگه ...

افرین اینم یه راه حل منطقیه. ادم برای بحرانها باید راه پیدا کنه، نه اینکه داد و قال راه بندازه

سلام😊 

دمت گرم،اصلا زیر بار نرو و خودتو کوچیک نکن،وگرنه تا آخر عمر باید زیر بار هر خفتی بری، مگه کالایی که میخوان از آکبند بودنت مطمئن بشن..باورم نمیشه هنوزم همچین احمقایی پیدا میشن..نیاز به تماس و گله و گریه نیست...فعلا باهاشون قطع ارتباط باش،این آقا اگه برات ارزش قائله و دوستت داره،خودش و مادرش باید حضوراً بیان عذرخواهی کنن و ابراز پیشمونی..بعد اونوقت بشین تصمیم بگیر که هنوز میخوایش یا از چشمت افتاده