2777
2789
عنوان

همونم ک گفتم مادرنامزدم به مامانم برای گواهی هایمن تماس گرفت..

| مشاهده متن کامل بحث + 2538 بازدید | 74 پست
نمیدونم یهوچرا انقدر برام سخت بود اون حرفا.. سیستم عصبیم بهم ریخت تعادل روانی نداشتم بعد اون حرف.. ن ...

منم خاهر شوهرم دوبار گفت ک برو دکتر .ولی شوهرم گفت حرفشم نزن

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر نامزدت کار خوبی نکرده و این واقعا توهین ب شخصیت ی دختره  اما عزیزم اینجا ایرانه و هنوووز ...

یعنی چی اینجا ایرانه

ما هم تو همین ایران ازدواج کردیم ها 

کسی هم جرأت نداده بخودش که چنین اهانتی کنه

گواهی خواستن اهانت بزرگی ست که بعضیا چون عزت نفس ندارن و به هر قیمتی میخوان ازدواج کنن باهاش کنار میان 

ربطی هم به ایران نداره سر خودتونو شیره نمالید

من کاملا استارتر رو درک کردم بنظرم این حجم از ناراحتی اتفاقا کاملا طبیعیه عزیزم

والا منم که هیچکاره ام الان  عصبانی شدم 

والا من مهریه ام رو گرفتم از شوهر سابقم ۸۰۰ تا سکه هم مهرم کرده بود باکره هم نبودم خودشم میدونست اوم ...

کل این چیزا رو با مهریه معاوضه میکنن جالبه مثلا حق طلاقم بخوای باید مهریتو ببخشی ع مگه مهریه بخاطر بکارت نبود؟!  

یک عدد چپی 

22/24

به نظرم بگو باشه فقط باید نامزدم ازمایش هپاتیت و ایدز بده به اضافه آزمایش اسپرم که بدونم واسه بچه دار شدن مشکلی نداشته باشه

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
یعنی چی اینجا ایرانه ما هم تو همین ایران ازدواج کردیم ها  کسی هم جرأت نداده بخودش که چنین اها ...

عزیزم من ک تایید نمیکنم این حرف و 

منم همینجا ازدواج کردم هیچکسی هم ازم گواهی نخاست حتی من خودم ب همسرم گفتم اگر رسم دارید من مشکلی ندارم ب خاهرش هم گفتم گفتن حرفشو نزنین اعتماد هست 

خودمونم عروس داریم و ازش نخاستیم چون ب ما ربطی نداشت 

اما این چیزا غیر قابل انکار نیست و واقعیت جانعه ایران همینه این مسئله هنوز برا ی عده خیلی مهمه 🤷🏻‍♀️

منم یکی دو روز قبل صیغه رفتم اتفاقا ب دکتر گفتم هم برا خانواده شوهرم می‌خوام هم خودم ولی جفتش دست خو ...

اره و بعدشم الان دیگه اکثر دکترا چون زندگی دختری خراب نشه میگن داره خیلی کم پیش میاد که بگن نداره و ۵٪شاید اینجوری باشن چون این چیزا دیگه قدیمی و خنده داره الان هم دختر هم پسر قبل ازدواج رابطه دارن 

مگ هنو این عقیده وجود داره؟؟؟

مادرشوهره من جرات نداشت شب عروسی بهم حرف بزن درصورتی فامیلاشون میگفتن دستمال بدین اونارو دعوا کرد گف چیکا ب زندگی بچهام دارین ب شماها چه 

تو ازمایشگاه برا عقد یه پرستار گف اگ نامه بکارت دارین بدین بزارم تو پرونده شوهرم میخاست دهنه زنرو پر خون بکنه از این حرفش اگ نمیبردمش بیرون از اتاق کشته بودش 

توهین خیلی زشتیه هم به دختر هم به انتخاب پسر 

مگ هنو این عقیده وجود داره؟؟؟ مادرشوهره من جرات نداشتم شب عروسی بهم حرف بزن درصورتی فامیلاشون میگفت ...

ای کاش امشب مرده بودمو این حرف رو نمیشنیدم ای کاشش😭

عزیزم من ک تایید نمیکنم این حرف و  منم همینجا ازدواج کردم هیچکسی هم ازم گواهی نخاست حتی من خود ...

اصلا این موضوع برای من طبیعی نیست و تو خانواده های ما که پر جمعیت هم هستیم اصلا یک مورد هم ندیدم 

اگر در جامعه هم وجود داره چون ما خودمون بهش پر و بال میدیم

وقتی شما میگی اگر براشون مهمه برم بگیرم شما هم خودت تو تداوم این فرهنگ اشتباه داری مشارکت میکنی 

حالا اصلا منظورم دقیقا شما نیستین شما مختارین و به من ربطی نداره ،بطور مثال گفتم

اره و بعدشم الان دیگه اکثر دکترا چون زندگی دختری خراب نشه میگن داره خیلی کم پیش میاد که بگن نداره و ...

اینجوریام نیس ما ک نداشتیم😐

هرچند معتقدم زندگی و گذشته هرکس ب خودش ربط داره

ای کاش امشب مرده بودمو این حرف رو نمیشنیدم ای کاشش😭

ببین شوهرتو بنداز جلو ینی چی اخه خیلی حرکته زشتیه شوهرت باید بگ من انتخاب کردم و اعتماد دارم نباید بزاره کسی چنین حرفیو بزنه مگ ما مردونگی پسرارو زیر سوال میبرم یا گواهی سلامت میخاییم ازشون ک اینجوری توهین میکنن 

کل این چیزا رو با مهریه معاوضه میکنن جالبه مثلا حق طلاقم بخوای باید مهریتو ببخشی ع مگه مهریه بخاطر ب ...

کی گفته برای چنین چیزیه ؟

اولین باره میشنوم اینهمه دختر بدون باکرگی دارن ازدواج میکنن مهریه هم دارن 

خدایا شکرت
اینجوریام نیس ما ک نداشتیم 😐 هرچند معتقدم زندگی و گذشته هرکس ب خودش ربط داره

عزیزم من خودم با دوست پسرم حدود ۱۰باری رابطه داشتم ولی وقتی رفتم دکتر گفت ارتجاعی سالم هستین !!!تازه من یه دکتر سرشناس رفتم اون موقع