2777
2789
عنوان

همونم ک گفتم مادرنامزدم به مامانم برای گواهی هایمن تماس گرفت..

| مشاهده متن کامل بحث + 2538 بازدید | 74 پست

ولش محل نده خوده پسره اگه تورو بخواد به خونوادش میگه به شما ربطی نداره یا الکی بگه اره رفتیم دکتر اوکی بوده ولی واقعا چقدر بعضی از خونواده های شوهرا بیشعورن من ازدواج کردم یه بار خواهر شوهرام یا مادرشوهرم در مورد همچین قضیه ای هیچی نگفتن حالا یا از شعور بالای خودشون بوده یا شوهرم در نبود من سر این موضوع ترکوندشون که هیچی نمیگن و نگفتن 

مادر نامزدت کار خوبی نکرده و این واقعا توهین ب شخصیت ی دختره 

اما عزیزم اینجا ایرانه و هنوووز افکار سنتی جریان داره 

اگر دوستش داری و قصد ازدواج کوتاه بیا ی معاینه ساده اس

وگرنه بعدش جنگ اعصاب و متلک تو زندگی شنیدنه 

اگرم از چشمت افتاده ک هیچ 

اما ب نظر من برو خودت طلا ک پاکه چ منتش ب خاکه 

اگر ناراحتی تو دلت موند بعد گرفتن گواهی همونجا ب مادرش بگو کی برا پسرت بریم برا گواهی سلامت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امضاتو دوست داشتم 😂😂 غم رو دلت نباشه پشمای ساق پای کلفت صغرا

چاکر پاکریم 🤣🤣🤣🤣🤣 

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    
حالا دیگه در این حدم نیاز نیست فوقش زنگ میزدی به مادره میگفتی به شما ربطی نداره و تمام

به مادر نامزدم نتونسم بگم اون لحظه... به نامزدم گفتم بهتر میتونسم حرفامو بگم

تورو خداخیلی تحت تاثیر اینجا نباش! 

بنظرم تا همون حدی که به مادرشوهرت گفتی واونم معذرت خواهی کرد کافی بود نباید بیشتر ادامه بدی... 

حالاهم دیگه بهش فکر نکن بیخیالش

فرداهم مطمئننا دوباره نامزدت معذرت خواهی میکنه وتو هم بعد یکم ناز قبول کن ودیگه در موردش حرف نزن.. 

ازهمین اولش شمشیرو ازرو نبدین واسه هم

عزیزم خانوادشم اطلاع دارن ازین ماجرا ک دخترشون با ی پسری رفیقه.. فقط گفتم ایا مادرت از خواهرتم گواهی ...

اگه بگم دلیلت منطقی نیس ناراحت میشی هر چی باشه خوب نیس این حرفت خواهرش بشنوه یه عمر کدورته فقط میتونی از خودت دفاع کنی و مادره رو خطاب قرار بدی وناراحتیتو ابراز کنی 

چقده بزرگ میکنید یه موضوع بی اهمیت رو، یه رسمهایی بین یه سری افراد هست ،اصلا حرفی با درست و غلطش ندا ...

منم بدم میاد از این موضوع بخاط همین به نامزدم گفتم اگه براتون مهمه برم بگیرم نشون مادرت بدی اما اگه خودش بیان کنه بجز اینکه نمیام رابطرم تموم میکنم 😁😁😁

💙💙💙💙
حالا ب من کسی نگفت خودم رفتم گواهی گرفتم تو کمدم قایم کردم😂😂 حتی روم نشد ب مامان خودم بگم

منم خودم قبلا رفته بودم گرفته بودم قایمکی همونو فقط به شوهرم نشون دادم که نوشته بود ارتجاعی هرچقدم بعدش میرفتم بازم همین بود دیگه