2777
2789
عنوان

بیاید بگید چیکار کنم

100 بازدید | 1 پست

من چندماهه ک رو رفیق داییم کراشم واقعا ازش خوشم میاد تاحالا با داییم باهاش رفتیم بیرون بعد هی چشمک میزدو…خلاصه فالوش کردم کل استوریامو لایک میکنه قبلنا یکسره دایرکتم بود هر روزو هرشب حالمو میپرسید؛ولی الان خیلی وقته دگ نمیاد چت فقط گهگاهی لایک میکنه.(میدونید خالم میگه این نشسته با خودش دودوتا چهارتا کرده گفته ی وقت میونم با رفیقم خراب نشه بگه تو دنبال ناموس من حواهر زادم بودی و رفاقتشونم خراب شه بخاطر همین داره ازت فاصله میگیره وگرنه کسی ک از یکی خوشش بیاد ک ستارش خاموش ک نمیشه)بنظرتون چیکار کنم تا بیاد جلو خالم میگه میخای من برم پیویش باهاش صجبت کنم مزه دهنشو بغهمم ببینم چی میگه مثلا توهم خبر نداری! البته اینم بگم خالم یبار ب داییم گف پگاه تنهاس بیا با یکی رفیفات مثلت محمد جورش کنیم اونم جوش کرده گفته نههه ابدا حرفشم نزن این عربه لبنانیه اصلا حرفشم نزن.حالا بنظرتون چیکار کنم راه کار خالم خوبه یا ن؟ اخه من شکککک ندارم این از ترسش از داییم نمیاد جلو وگرنه با چیزایی ک من دیدم بخدا حتی خالمم گف این خیلی میخادت😂

قبلا هم گفته بودی...اگه واقعا بخوادت باید یه حرکتی بزنه..لطفا تو خودتو دستِ کم‌نگیر و ب خودت ارزش بده عزیزم.سنگین برخورد کن ک اگه ب امیدِ خدا واقعا طلبت بود،پا پیش بزاره.نزار براش دمِ دستی باشی و باهات بازی کنه...دور از دسترس باش ک برات له له بزنه