2777
2789
عنوان

مادر شوهرم گف خودت دنبالش افتادی

1397 بازدید | 28 پست

تو جمع زن عمو شوهرم شوخي مکرد ک شوهرت همش بو عرق میده و من میخندیدم یهو پاشدم رفتم پیشش گف گناه داره وسط راه مادر شوهرم گف با همون عرقاش ب دنبالش افتادی موندم گفتم من؟ گف نه پس من 

شوهرم میگه عه همش تو ناراحت شو باهام قهر کرده یعنی شما بودین ناراحت نمیشدین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ شوخی های زشتی خدایی😐

دوست عزیزی ک هی ریپ میزنی پروفت مولاناست خودم میدونم  چون با قیافه سعدی حال نمیکنم مولانا گذاشتم  هیچکس واسه من دوبار عزیز نمیشه..هرچی بوده همون ی بار بوده   وقتی باهات بحثم میشه نرو تاپیکامو چک کنی و بیای یگی تو فلان تو بهمان😂اونا هرچی بوده گذشته درمورد الان باهام بحث کن😉 آدم شوخی ام و تموم سعی ام اینه اینجا فقط بخندونمو دل کسیو نشکنم..پس اون آدمی نباش ک مجبورشم دلشو بشکونم💜🌱

چون تو خندیدی مادرشوهرت ناراحت شد از حرص اینو گفت

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

من بودم همونجا بد میریدم بهش دیگه کششم نمیدادم

یه چیزو یادت باشه هیچوقت وارد این مسائل خاله زنکی نشو اگرم شدی شوهرتو دخالت نده

من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .

یه بار تو جمع مادرشوهرم برگشت از من پرسید، تو به ... درخواست ازدواج داده بودی دیگه؟ 

هنگ کردم 

گفتم نه 

اما انقدر جا خوردم دیگه ادامه ندادم 

نفهمیدم از کجا به ذهنش اومده بود 

چون کوبنده جوابشو ندادم همیشه شک دارم که فکر میکنه واقعا من از شوهرم‌ خواستگاری کردم

فقط فهمیدم یه شوهری بوی عرق میده شوهر کدومتون بوده

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊