2777
2789

اقا مادر شوهرم براي هفت سينش دنبال روميزي قرمز بود دادم بهش.ديروزتحويلم داد بازش كردم ديدم روش دوجا لكه شمع داره و ميتونس بشوره يا حتي پاكش كنه همونطوري كثيف بهم داد..ميخوام بدونم شما بهش ميگفتين؟ با ميپرسيدين لكه چيه؟ اونوقت خجالت ميكشيد؟خيلي ناراحت شدم چون يادگاري دختر عموم بود چي بگم بهش ضايعش كنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی نی نی سایت پر شده از گله درمورد مادر شوهر چقد گیر الکی میدین شاید حواسش نبوده چیزی ....

ناراحتي نخون !!! عجيبه ها تو درك نميكني شرايط اونايي كه مادر شوهر شيطان صفت دارن رو لطفا نظر بيخود نده.خدا سر هيچ دختري نياره وقتي زير بار ظلم خونواده شوهرتي و جايي و كسي رو نداري حرفتو بزني 

یکم رو آرامش و  اعصابتون کار کنید 

اول اینکه شما که اینقدرررر حساسی چیزی امانت نده گلم بگو ببهشید ندارم یا لازم دارم یا دل چرکم نمیدم بهتر از اینه که خودتو اینقدرررر زجر بدی و بعد تر بزنی توی روابطتت

دوم اینکه شاید متوجه نشده واقعا هم پیشمیاد شایدم دیده ولی ترسیده بشوره خراب بشه گفته بدم خودش دیگه هرچند طرز فکر اشتباهیه ولی دارن بعضیا از این مدل تفکرات خودت بشور یا بده خشک شوییدیگه هم بهشون چیزی امانت نده 

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
ناراحتي نخون !!! عجيبه ها تو درك نميكني شرايط اونايي كه مادر شوهر شيطان صفت دارن رو لطفا نظر بيخود ن ...

بخاطر یه تیکه پارچه شد شیطان صفت😃😃والا بهتره بگیم خدا نصیب هیچکسی چنین عروسایی نکنه فقط دنبال ایراد و دعوا و ناراحتی....توهم میتونستی پارچتو ندی اگ خیلی عزیز بوده برات 

گر نگهدار من آن است که من میدانم🤍شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد‌..🌱💎
یکم رو آرامش و  اعصابتون کار کنید  اول اینکه شما که اینقدرررر حساسی چیزی امانت نده گلم بگ ...

من مادر سوهرمو ميشناسم يا شما؟ وقتي انساني از روي بيماري اين كارو بكنه كه فقط حرص بخوري ادم ناراحت نميشه؟ منم موندم چيكار كنم براي همين اومدم سوال كنم ! دل چركين نيستم ميتونستم بهش ندم دلم خواس دادم ..يه يادگاري كه برات عزيزه يه روز دست يكي بدي بعد گندش بزنه تحويلت بده ببينم چطور ميشه حالت..يادگاري مادر بزرگ بابامه خيلي زيباس دلم بزرگه كه اينودادم بهش لطفا اينجا روانشناسي نكنيد موضوع عقايد ما نيس موضوع احترام و ارزشي. هست كه به هم ميزاريم

بخاطر یه تیکه پارچه شد شیطان صفت😃😃والا بهتره بگیم خدا نصیب هیچکسی چنین عروسایی نکنه فقط دنبال ایرا ...

٧ ساله ميكشم ازش تو چي ميدوني؟؟؟؟؟؟؟؟ تهمت زده! دروغ گفته!  خارم كرده! قصدا ناراحتم كرده!!!!! دست پسرش كاغذ طلاق داده برو طلاقش بده!! بازم بگم. ؟! اينجا جا نميشه فقط اميدوارم تو يكي دست مادر شوهر بد. نيافتي عزيزم ممنون از اينهمه دل داريت…اينطوري راحت دل نشكن تا وقتي حال و روز منو درك نكرده حرف ميزني