2777
2789

سلام شبتون بخیر میخوام یه خلاصه کوچولو از زندگیمو بهتون بگم ک فقط درددل کنم همین طولانیه همشو همین اول میگم لطفا اگه حوصله ندارین نخونین🙏

۷سال پیش سنتی ازدواج کردیم کم سن و سال بودیم ولی همدیگرو خیلی دوس داشتیم اختلافات خانواده هامون شدیدا زیاد بود جوری ک واقعا الان ک فکر میکنم تنها راهمون جدایی بود وشاید بهترین راه...عروسی کردیم و خونه مستقل گرفتیم مادرش بامن خوب نبود اصلا میونه خوبی نداشتیم سعی میکردم کمتر رفت و امد کنم تا کمتر حرف و حدیث پیش بیاد اما میرفتیم یه گرفتاری داشتم نمیرفتمم باز همینطور...اختلافات بین خانواده ها بود اما این وسط شوهرم با خانواده من صمیمی تر شد اما من همچنان دل خوشی از مادرش نداشتم چندین بار باهم دعوا کردیم ب خانوادم بی احترامی کرد ب من گفت نفرینت میکنم😏ک من کلا کات کردم باهاشون،اوج کرونا بود ک شوهرم کرونا گرفت و حالش خیلی بد بود اینجا بود ک پای خانوادش ب خونمون باز شد و رفت امدا شروع شد و من باردارشدم تو همین حین پدرشوهرمم مریض بود(نا گفته نماند با وجود اختلافات و دعواهایی ک بین خانواده ها بود پدرمادر من یکی دوبار واسه ملاقات پدرشوهرم رفته بودن خونشون چون مریض احوال بود اما اونا هرگز)خلاصه ک من بارداربودم و پدرشوهرم مریض منم سعی میکردم سر بزنم بهش ولی زندگی من درست از روزی ک بچه اولم سقط شد بعلت سندروم دان دیگه هیچوقت رنگ ارامش ندید بچمو سقط کردم و حالم بد بود افسرده بودم و داغون اما هیچکدوم از خانواده شوهرم حتی یبار ب دیدنم نیومدن منم حالم بد بود واقعا کینه ب دل گرفتم و منم ملاقات پدرشوهرم نرفتم یکی دوماه بعد سقطم متوجه خیانت شوهراحمقم شدم انقد گریه زاری التماس کرد ک بخشیدمش ولی همین باعث شد از خانوادش فاصله بیشتری گرفتم خلاصه بعد چند ماه دخترمو باردارشدم با میونه گری خواهرشوهرم بخاطر بچه دوباره اشتی کردم و سعی کردم این بار ب حرفای مادرشوهرم اهمیت ندم حال پدرشوهرم روز ب روز بدتر میشد بچم بدنیا اومد دوماهه بود ک بازم خیانت شوهر ابلهم روشد و اینبارم من احمق بخاطر بچم بخشیدم😔مسئله اینجاس ک پدر مادر من رفتن ملاقات پدرشوهرم و اونم یه ماه بعد فوت شد حالا الان شوهر من بهشون احترام نمیزاره اصلا باهاشون حرف نمیزنه چرا؟چون انتظار داشته مامان بابای من تو اون مدت ک باباش مریض بوده بیشتر میرفتن ولی اینو نمیبینه ک پدر منم عمل کرد خانوادش سراغی نگرفتن مامان بزرگم فوت کرد یه تسلیت نگفتن مراسماشم نیومدن امشب بهم گفت من همینم میخوای بری برو ولی بچه رو بزار برو وگرنه همتونو اتیش میزنم دیگه حالم ازش بهم میخوره ولی نمیدونم چیکار کنم گیج شدم مشاوره هم نمیاد🥲

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤

کاش بچه دار نمیشدی 

حکمت خدارو ببین که بچه ی اولت نموند😔

کاش مواظبت میکردی برا بچه دار شدن و بااینهمه مشکلات شوهرت ساعت ۹ شب میذاشتی دم در 

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش بچه دار نمیشدی  حکمت خدارو ببین که بچه ی اولت نموند😔 کاش مواظبت میکردی برا بچه دار شدن و ...

چقدر کلیشه ای 

چقدر بی محتوا

خب الان بچه داره ! قورتش بده؟؟

اگه بلدی با این شرایط مشاوره بده لطفا

دقیق مثل شوهر من هر چی احترام و عزت و واسه خانوادش میخواد و به خانواده منم نهایت بی‌احترامی زو می‌کر ...

کوره نمیخواد ببینه انگار ما بهش بدهکاریم

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤

می دونی  این دلخوری ها توی هر رابطه هست فقط به بچه ات فکر کن واسترسی که اون بهش دجار میشه شما باز هم اشتی می کنید ولی  استرس برای بچه می مونه درسته که پدر ومادرتن والان خیلی ناراحتی اما فکر زندگیت باش این مسائل همیشه هست وبا درایت و سیاست خودت قابل حله برات ارزوی موفقیت می کنم

غرور من امپراطوریست که به پای هیچکس سقوط نخواهد کرد

[QUOTE=287459797]کاش بچه دار نمیشدی  حکمت خدارو ببین که بچه ی اولت نموند😔 کاش مواظبت میکردی برا بچه دار شدن و ...[/QUOTE با وجود تموم اختلافاتی ک داشتیم شوهرم خیلی دوسم داشت واقعا مطمئنم اما از سر بارداری دخترم عوض شد چیکار میکردم نمیشد بچمو بندازم دور😔

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤
چقدر کلیشه ای  چقدر بی محتوا خب الان بچه داره ! قورتش بده؟؟ اگه بلدی با این شرایط مشاوره بده ...

عزیزم به شما یاد ندادن نپری وسط حرف دو نفر نظرتو بدی و بری؟

به شما چه ارتباطی داره سبک نظر دادن من 

باید هرجور تو دوست داشته باشی نظر بدم وگرنه میخوای بپری بهم؟

جمع کن خودتو

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
کاش بچه دار نمیشدی  حکمت خدارو ببین که بچه ی اولت نموند😔 کاش مواظبت میکردی برا بچه دار شدن و ...

وای خدا ...میذاشتش دم در؟ناراحت شرایط استارتر بودم ک جواب تو غمشو از یادم برد.دمت گرم

شاید این بهار درخت آرزوهایم جوانه زد...🌱
می دونی  این دلخوری ها توی هر رابطه هست فقط به بچه ات فکر کن واسترسی که اون بهش دجار میشه شما ب ...

اره عزیزم میدونم تمام دلخوشی من دخترمه پوستم کنده شده بس ک دکتر رفتم تا خدا بهم دادتش نمیزارم ذره ای ناراحت بشه ولی ته دلم ناراحتم ازش دلم میخواست اون لحظه ک  ب مامان بابام بی محلی میکرد تیکه تیکش میکردم البته منم تلافی میکنم حتما ب وقتش ولی خدا خودش شاهده من خیلی باهاش ساختم

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤
[QUOTE=287459797]کاش بچه دار نمیشدی  حکمت خدارو ببین که بچه ی اولت نموند😔 کاش مواظبت میکردی بر ...

😟وای خدا 

اره دیگه خب اون موقع هم علاقه ی بینتون و زندگی خوبتون مهم بوده 

حالا این حرفایی که امشب زد راستش تو عصبانیت زده میشه اما خب بحث خیانتم وسطه 

حالا که میگی ازش بدت میاد به جدا شدن فکر میکنی یا شرایطشو نداری یا بخاطر بچه دلت نمیاد؟

اره عزیزم میدونم تمام دلخوشی من دخترمه پوستم کنده شده بس ک دکتر رفتم تا خدا بهم دادتش نمیزارم ذره ای ...

با زهم مدارا کن جای دور ی نمی ره بخدا یه روز به تمام این اتفاقات می خندی  بعضی ها اینطورین  اما به مرور درست میشه فقط زمان می بره اصلا انتقام نگیر بیشتر محبت کن  

غرور من امپراطوریست که به پای هیچکس سقوط نخواهد کرد
😟وای خدا  اره دیگه خب اون موقع هم علاقه ی بینتون و زندگی خوبتون مهم بوده  حالا این حرفا ...

میدونی من خیانتشو بخشیدم واقعا ازته دلم بخاطر ارامش خودم 

خیلی سرد و یخ شده از اینور واسه دخترم بهترین پدر دنیاس و همین منو مردد کرده 

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤
با زهم مدارا کن جای دور ی نمی ره بخدا یه روز به تمام این اتفاقات می خندی  بعضی ها اینطورین &nbs ...

عزیزم من هربدی ک بهم کردن چه خودش چه مادرش برام مهم نیس اما پدر و مادرم و دخترم خیلی برام مهمن نمیخوام اصلا ناراحت شن😔خاک تو سرش کنن ک اینقد منو عقده ای کرده

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤
میدونی من خیانتشو بخشیدم واقعا ازته دلم بخاطر ارامش خودم  خیلی سرد و یخ شده از اینور واسه دختر ...

خب خداروشکر که بخشیدی 

حرفای امشبشم بذار پای عصبانیت از یه موضوع دیگه اصلا

بهش فرصت بده آروم بشه 

وقتی میگی بهترین پدره پس پتانسیل اینو داره که مثل قبل یه همسر خیلی خوب هم باشه .

اما چون راضی نمیشه برین مشاوره صبوری میخواد و زمان