2777
2789

چند سال پیش یکی منو مثال زده بود که بچه هاش میده به پرستار من اینجور زنی نمیگیرم چون من شاغل بودم آخرش طرف بعد ۸ سال خدا بهش بچه داد . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه شون رو نمیدونم ولی نمیدونم حق من گرفتش یا نه دوستم صبح ناراحتم کرد جلو چشم خودم ظهرش سر همون قضیه ناراحت شد😐💔

اونقدر ضعیفم که تو مجازی هم نمیتونم خودم باشم خودِ واقعیم👨‍🦯🕳🌱     B.b.b.bom  

یکی بهم تهمت زدن که به آقایون چراغ سبز نشون میدم ولی بعد از چند سال خودش به شوهرش خیانت کردو جدا شدن،ابروش تو فامیل رفت

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
من اگر دلم برای کسی هم بسوزه قطعا سرم میاد  

من قبلا اینجوری نبودم جدیدا دلم واسه هرکی میسوزه خودم همینجوری میشم ای خدااا نمیدونیم دلسوزی کنیم یا بی تفاوت رد شیم....

اونقدر ضعیفم که تو مجازی هم نمیتونم خودم باشم خودِ واقعیم👨‍🦯🕳🌱     B.b.b.bom  

اره همسایمون تحدیدم کرد فوش داد ابروریزی کرد 

منم نفرینش کردم ی ماه نگذشت ب فجیع ترین شکل ابروش رفت جوری ک بچهاش التماس منو میکردن تو خونمون راهشون بدم 

طلاق گرفتن و بی پول و اواره شد