2777
2789
عنوان

با موجودی الان توی حسابت چی میتونی بخری ...٫:»

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 91 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منتظرم ۲۰۰ دیگه روش بزارم بشه ۷۰۰، یه روروئک برا سیسمونی بچم بخرم😂

عزیزم فکر نکنم دیگه کسی روروئک استفاده کنه. چون به ستون فقرات بچه آسیب می زنه. همه ی نوزاد های اطراف من بدون استثنا بدون روروئک راه افتادن

دقیقا خیلی وضعیت افتضاحه من عید امسال با ۱۲ تومن لباس خریدم شوهرم میگف فک کنم ساله دیگ باید ۲۰ تومن ...

ایشالا 

به خاک سیاه بشینه باعث و بانیش 😔 

آره بابا تا سال دیگه باید با ۳۰ تومن بریم خرید 😂🤣

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
عزیزم فکر نکنم دیگه کسی روروئک استفاده کنه. چون به ستون فقرات بچه آسیب می زنه. همه ی نوزاد های اطراف ...

آره منم شنیدم.. برا همین دو دلم... ولی خب ماها همه روروئک داشتیم. شاید هم نخریدم😕

موجودی کارتم ۸ ریاله بنظرتون چی بخرم خوبه؟🤔

همه چی هرچی دلت بخواد میشه 🤣🤣

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
همه چی هرچی دلت بخواد میشه 🤣🤣

نمیخوام زیاد ولخرجی کنم بقیش میخوام پس انداز کنم😌

هرکی پرسید ایران چطور کشوریست؟ بگویید ایران کشوریست ؛ به زیبایی یوسف .. به غم و اندوه پدرش .. و به خیانت برادرانش ...🫠💔
 نمیخوام زیاد ولخرجی کنم بقیش میخوام پس انداز کنم😌

آفرین بر تو باد 😯🤣 

میشه یکمشم به من بدی مشکلات زندگیم حل بشه 😂😐

آفرین بر تو باد 😯🤣  میشه یکمشم به من بدی مشکلات زندگیم حل بشه 😂😐

مشکلات زندگی رو بنداز تو آب بره بابا  پول میدمت برو آدامس بادکنکی بگیر عشق کن مشکلاتم بترکون😆

هرکی پرسید ایران چطور کشوریست؟ بگویید ایران کشوریست ؛ به زیبایی یوسف .. به غم و اندوه پدرش .. و به خیانت برادرانش ...🫠💔
مشکلات زندگی رو بنداز تو آب بره بابا  پول میدمت برو آدامس بادکنکی بگیر عشق کن مشکلاتم بتر ...

🤣🤣🤣 ایول 

🤣🤣🤣 ایول 

والو دده  از همین الان درگیر مشکلات باشی موهات سفید مشه باس فکر خرج رنگ موهایم باشی 😂

والو دده  از همین الان درگیر مشکلات باشی موهات سفید مشه باس فکر خرج رنگ موهایم باشی 😂

اره حرفت حقه گلم 

✨👏👍